Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 565
Flødeis
Engelsk navn
Ice cream, dairy (cream based)
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 865 kJ 1003
Energi, kcal 207 kcal 1003
total-N 0,640 g 1547
Protein, total 4,0 g 1547
Protein, deklaration 4,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 25,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 25,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 25,1 g 1003
Tilsat sukker 18,0 g 1347
Kostfiber 0,0 g 1347
Fedt, total 10,0 g 1547
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 6 1938
Tørstof 40,0 g 1347
Vand 60,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 144 RE 1003
Retinol 139 µg 1347
ß-caroten 64,0 µg 1347
D-vitamin 0,120 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,120 µg 1541
E-vitamin 0,400 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,400 mg 1347
B1-vitamin 0,050 mg 1347
B2-vitamin, riboflavin 0,160 mg 1347
Niacin 0,100 NE 1003
niacin 0,100 mg 1347
B6-vitamin 0,070 mg 1347
Folat 2,00 µg 1347
B12-vitamin 0,360 µg 1347
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 62,0 mg 1347
Kalium, K 149 mg 1347
Calcium, Ca 108 mg 1347
Magnesium, Mg 14,0 mg 1347
Phosphor, P 86,0 mg 1347
Jern, Fe 0,110 mg 0,08 - 0,16 4 1043
Zink, Zn 0,530 mg 1347
Mangan, Mn 0,008 mg 0,007 - 0,011 3 1348
Chrom, Cr 2,00 µg 1,0 - 4,0 3 1348
Selen, Se 0,840 µg 0,787 0,104 - 1,60 11 1887
Molybdæn, Mo 3,00 µg 1 1348
Nikkel, Ni 2,35 µg 1,86 1,47 - 7,42 11 1887
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 59 mg 1347
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 0 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby