DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 573
Kinakål, pe-tsai, rå
Engelsk navn
Cabbage, Chinese or celery, raw
Taxonomisk navn
Brassica pekinensis (Lour.) Rupr.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 19 8 1015, 1879
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 71 kJ 1003
Energi, kcal 17 kcal 1003
Nitrogen, total 0,201 g 0,128 - 0,336 19 1825, 1073
Protein, videnskabelig 1,3 g 0,8 - 2,1 19 1073, 1825
Protein, deklaration 1,3 g 0,8 - 2,1 19 1073, 1825
Kulhydrat, difference 3,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 2,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 2,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 1,2 g 1,1 - 1,3 4 1825
Fedt, total 0,2 g 0,06 - 0,22 3 1825, 1073
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,6 g 0,4 - 0,8 19 1825, 1073
Tørstof 5,2 g 3,7 - 8,8 24 1879, 1073, 1825
Vand 94,8 g 91,2 - 96,3 24 1825, 1073, 1879
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 60,0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,120 α-TE
alfa-tokoferol 0,120 mg 1 1379
B1-vitamin 0,0400 mg 1 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,0500 mg 1 1938
Niacinækvivalent 0,608 NE 1003
Niacin 0,400 mg 1 1938
B6-vitamin 0,141 mg 0,1 - 0,189 4 1072
Pantothensyre 0,105 mg 1938
Folat 96,2 µg 61 - 109 10 1845, 1803
Frit folat 42,0 µg 1375
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 26,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 26,0 mg 17 - 54 12 1073
beta-caroten 720 µg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 9,00 mg 15 1938
Kalium, K 238 mg 9 1938
Calcium, Ca 30,4 mg 19 - 39,9 6 1015
Magnesium, Mg 13,0 mg 4 1938
Fosfor, P 40,2 mg 22,1 - 51,1 6 1015
Jern, Fe 0,310 mg 3 1938
Kobber, Cu 0,0210 mg 0,02 0,016 - 0,027 4 1082
Zink, Zn 0,110 mg 1,1 1,1 - 1,2 4 1082
Jod, I 0,300 µg 0,08 - 0,45 3 1055
Mangan, Mn 0,190 mg 11 1938
Chrom, Cr 1,20 µg 0,6 0 - 5,4 23 1506
Selen, Se 0,293 µg 0 - 1,1 45 1914, 1843
Nikkel, Ni 1,75 µg 0,5 - 4,6 21 1843
Kviksølv, Hg 0,230 µg 0,17 0 - 1,6 23 1506
Arsen, As 0,450 µg 0,43 0 - 2 23 1506
Cadmium, Cd 0,970 µg 0,21 - 2,26 21 1843
Bly, Pb 0,400 µg 0,1 - 0,8 21 1843
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,820 g 0,7 0,5 - 1,1 5 1879
Glukose 1,06 g 1 0,8 - 1,5 5 1879
Monosaccharider, total 1,88 g 1003
Maltose 0 g 1 1879
Sakkarose 0,0400 g 0 0 - 0,2 5 1879
Disaccharider, total 0,0400 g 1003
Raffinose 0 g 0 5 1879
Andre sukkerarter 0 g 0 5 1879
Sukkerarter, total 1,92 g 1003
Crude fibre 0,600 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1938
C6:0 0,000 0 1938
C8:0 0,000 0 1938
C10:0 0,000 0 1938
C12:0 0,000 0 1938
C14:0 0,000 0 1938
C16:0 0,037 27,6 1342
C18:0 0,005 3,77 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,002 1,25 1342
C18:1,n-9 0,020 15 1342
C20:1,n-11 0,000 0 1938
C22:1,n-9 0,000 0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,014 10,6 1342
C18:3,n-3 (ALA) 0,055 41,5 1342
C18:4,n-3 0,000 0 1938
C20:4,n-6 0,000 0 1938
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 1938
C22:5,n-3 0,000 0 1938
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,042 31,4 1003
Sum monoumættede 0,022 16,3 1003
Sum polyumættede 0,070 52,2 1003
Fedtsyrer, total 0,133 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,055 41,5 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,014 10,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 70 350 1342
Leucin 72 360 1342
Lysin 74 370 1342
Methionin 7 36 1342
Cystin 14 68 1342
Phenylalanin 36 180 1342
Tyrosin 24 120 1342
Threonin 40 200 1342
Tryptofan 12 62 1342
Valin 56 280 1342
Arginin 70 350 1342
Histidin 22 110 1342
Alanin 72 360 1342
Asparaginsyre 91 450 1342
Glutaminsyre 302 1500 1342
Glycin 36 180 1342
Prolin 26 130 1342
Serin 40 200 1342

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby