DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym, gruppe eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 577
Tørkage, mazariner
Engelsk navn
Pastry, frangipani pastry
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
FCF 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1990 kJ 1003
Energi, kcal 477 kcal 1003
total-N 1,000 g 0,895 - 1,1 3 1062
Protein, total 5,7 g 5,1 - 6,29 3 1062
Protein, deklaration 6,3 g 5,59 - 6,9 3 1062
Kulhydrat, difference 52,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 49,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 48,6 g 1003
Tilsat sukker 22,0 g
Kostfibre 3,0 g
Fedt, total 27,9 g 24 - 32,9 3 1062
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 1003
Tørstof 86,6 g 85,2 - 88,4 3 1062
Vand 13,4 g 11,6 - 14,8 3 1062
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacin 1,15 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 132 mg 78 - 203 3 1062
Kalium, K 89,0 mg 76 - 96 3 1062
Jern, Fe 1,91 mg 1,69 - 2,34 3 1062
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 25,947 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 300 300
Leucin 470 470
Lysin 270 270
Methionin 130 130
Cystin 110 110
Phenylalanin 320 320
Tyrosin 150 150
Threonin 210 210
Tryptofan 69 69
Valin 330 340
Arginin 280 280
Histidin 140 140
Alanin 250 250
Asparaginsyre 410 410
Glutaminsyre 1470 1470
Glycin 210 210
Prolin 470 480
Serin 360 360

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby