DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 577
Tørkage, mazariner
Engelsk navn
Pastry, frangipani pastry
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,70
FCF 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1990 kJ 1003
Energi, kcal 477 kcal 1003
Nitrogen, total 1,000 g 0,895 - 1,1 3 1062
Protein, videnskabelig 5,7 g 5,1 - 6,29 3 1062
Protein, deklaration 6,3 g 5,59 - 6,9 3 1062
Kulhydrat, difference 52,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 49,2 g 1003
Kulhydrat, deklaration 48,6 g 1003
Tilsat sukker 22,0 g T 1062
Kostfibre 3,0 g T 1173
Fedt, total 27,9 g 24 - 32,9 3 1062
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 1003
Tørstof 86,6 g 85,2 - 88,4 3 1062
Vand 13,4 g 11,6 - 14,8 3 1062
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacinækvivalent 1,15 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 132 mg 78 - 203 3 1062
Kalium, K 89,0 mg 76 - 96 3 1062
Jern, Fe 1,91 mg 1,69 - 2,34 3 1062
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 25,947 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 300 300 T 359
Leucin 470 470 T 359
Lysin 270 270 T 359
Methionin 130 130 T 359
Cystin 110 110 T 359
Phenylalanin 320 320 T 359
Tyrosin 150 150 T 359
Threonin 210 210 T 359
Tryptofan 69 69 T 359
Valin 340 340 T 359
Arginin 280 280 T 359
Histidin 140 140 T 359
Alanin 250 250 T 359
Asparaginsyre 410 410 T 359
Glutaminsyre 1470 1470 T 359
Glycin 210 210 T 359
Prolin 480 480 T 359
Serin 360 360 T 359

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby