DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 577
Tørkage, mazariner
Engelsk navn
Pastry, frangipani pastry
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1990 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1999 kJ 1003
Energi (kcal) 477 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 479 kcal 1003
Protein 5,7 g 5,1 - 6,29 3 1062
Protein fra Aminosyrer 5,1 g 1003
Protein, deklaration 6,3 g 5,59 - 6,9 3 1062
Kulhydrat difference 52,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 49,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 49,2 g 1003
Kostfibre 3,0 g T 1173.0
Fedt 27,9 g 24 - 32,9 3 1062
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,33 g 3 1003
Aske 0,8 g 1003
Tørstof 86,6 g 85,2 - 88,4 3 1062
Vand 13,4 g 11,6 - 14,8 3 1062
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacinækvivalent 1,15 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 132 mg 78 - 203 3 1062
Kalium 89,0 mg 76 - 96 3 1062
Jern 1,91 mg 1,69 - 2,34 3 1062
Sum mineraler 223 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 28,0 g 1 T 359.0
Tilsat Sukker 25,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 25,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 21,2 g 1 1004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 25,947 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,000 1062
Isoleucin 300 300 T 359.0
Leucin 470 470 T 359.0
Lysin 270 270 T 359.0
Methionin 130 130 T 359.0
Cystin 110 110 T 359.0
Phenylalanin 320 320 T 359.0
Tyrosin 150 150 T 359.0
Threonin 210 210 T 359.0
Tryptofan 69 69 T 359.0
Valin 340 340 T 359.0
Arginin 280 280 T 359.0
Histidin 140 140 T 359.0
Alanin 250 250 T 359.0
Asparaginsyre 410 410 T 359.0
Glutaminsyre 1470 1470 T 359.0
Glycin 210 210 T 359.0
Prolin 480 480 T 359.0
Serin 360 360 T 359.0
Sum essentielle Aminosyrer 2187 T 359.0
Sum ikke essentielle aminosyrer 3620 T 359.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,930 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby