DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 582
Kuller, rå
Engelsk navn
Haddock, raw
Taxonomisk navn
Melanogrammus aeglefinus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 326 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 326 kJ 1003
Energi (kcal) 77 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 77 kcal 1003
Protein 17,9 g 0,0 16,1 - 20 27 1357
Protein fra Aminosyrer 16,7 g 1003
Protein, deklaration 17,9 g 0,0 16,1 - 20 27 1357
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,6 g 0,585 0,49 - 0,64 4 1818
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,30 g 1003
Aske 1,1 g 0,8 - 1,4 27 1357
Tørstof 19,6 g 17,4 - 20,9 27 1357
Vand 80,4 g 79,1 - 82,6 27 1357
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0 mg 1357
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0700 mg 0,03 - 0,1 1344
Riboflavin (B2-vitamin) 0,1000 mg 0,02 - 0,16 1344
Niacinækvivalent 7,53 NE 1003
Niacin 4,00 mg 1344
B6-vitamin 0,200 mg 1344
Pantotensyre 0,200 mg 1344
Biotin 5,00 µg 1344
Folat 13,0 µg 1344
Frit folat 5,00 µg 1344
B12-vitamin 1,000 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 120 mg 1344
Kalium 300 mg 1344
Calcium 18,0 mg 1344
Magnesium 23,0 mg 1344
Jern 0,600 mg 1344
Kobber 0,190 mg 1344
Zink 0,300 mg 1344
Krom 1,90 µg 1 1851
Selen 44,5 µg 1 1851
Fosfor 170 mg 1344
Fluor 0,0230 µg 1 1357
Nikkel 0 µg 1 1851
Kviksølv 2,50 µg 1 1851
Arsen 565 µg 1 1851
Cadmium 0 µg 1 1851
Bly 1,10 µg 1 1851
Sum mineraler 632 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1655
Glukose 0 g 1655
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 0 g 1655
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1818
C6:0 0,000 0,0 1818
C8:0 0,000 0,0 1818
C10:0 0,000 0,0 1818
C12:0 0,000 0,0 1818
C14:0 0,005 1,2 1818
C16:0 0,081 18,2 1818
C17:0 0,000 0,0 1818
C18:0 0,024 5,3 1818
C20:0 0,000 0,0 1818
C22:0 0,000 0,0 1818
C24:0 0,000 0,0 1818
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1818
C16:1,n-7 0,013 2,83 1818
C18:1,n-7 0,000 0,0 1818
C18:1,n-9 0,053 11,8 1818
C20:1,n-11 0,006 1,32 1818
C22:1,n-9 0,000 0,0 1818
C22:1,n-11 0,000 0,0 1818
C24:1,n-9 0,000 0,0 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,003 0,723 1818
C18:3,n-3 0,000 0,0 1818
C18:4,n-3 0,000 0,0 1818
C20:2,n-6 0,000 0,0 1818
C20:3,n-3 0,021 4,76 1818
C20:3,n-6 0,000 0,0 1818
C20:5,n-3 0,095 21,4 1818
C22:5,n-3 0,013 2,95 1818
C22:6,n-3 0,130 29,3 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1818
Sum mættede fedtsyrer 0,110 24,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,071 16 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,263 59,1 1003
Sum fedtsyrer 0,445 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,260 58,4 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,003 0,723 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 48 mg 1357
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,024 1357
Isoleucin 998 330 1344
Leucin 1600 530 1344
Lysin 1850 610 1344
Methionin 544 180 1344
Cystin 212 70 1344
Phenylalanin 786 260 1344
Tyrosin 665 220 1344
Threonin 907 300 1344
Tryptofan 212 70 1344
Valin 1090 360 1344
Arginin 1210 400 1344
Histidin 544 180 1344
Alanin 1300 430 1344
Asparaginsyre 1970 650 1344
Glutaminsyre 2870 950 1344
Glycin 877 290 1344
Prolin 786 260 1344
Serin 937 310 1344
Sum essentielle Aminosyrer 8527,68
Sum ikke essentielle aminosyrer 10825,9
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,01000 mg 0,0 - 0,025 1488
Cholin 65,0 mg 1 2187
Sum biogene aminer 0,01000 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 52 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,774 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby