Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 582
Kuller, rå
Engelsk navn
Haddock, raw
Taxonomisk navn
Melanogrammus aeglefinus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 52
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,774
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 326 kJ 1003
Energi, kcal 78 kcal 1003
total-N 3,024 g 2,736 - 3,360 27 1357
Protein, total 17,9 g 16,1 - 20,0 27 1357
Protein, deklaration 17,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,6 g 0,6 0,49 - 0,64 4 1818
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,1 g 0,8 - 1,4 27 1357
Tørstof 19,6 g 17,400 - 20,900 27 1357
Vand 80,4 g 79,100 - 82,600 27 1357
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1357
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,070 mg 0,03 - 0,10 1344
B2-vitamin, riboflavin 0,100 mg 0,02 - 0,16 1344
Niacin 7,53 NE 1003
niacin 4,00 mg 1344
B6-vitamin 0,200 mg 1344
Pantothensyre 0,200 mg 1344
Biotin 5,00 µg 1344
Folat 13,0 µg 1344
Frit folat 5,00 µg 1344
B12-vitamin 1,00 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 120 mg 1344
Kalium, K 300 mg 1344
Calcium, Ca 18,0 mg 1344
Magnesium, Mg 23,0 mg 1344
Phosphor, P 170 mg 1344
Jern, Fe 0,600 mg 1344
Kobber, Cu 0,190 mg 1344
Zink, Zn 0,300 mg 1344
Chrom, Cr 1,90 µg 1 1851
Selen, Se 44,5 µg 1 1851
Nikkel, Ni 0 µg 1 1851
Fluor, F 0,023 µg 1 1357
Kviksølv, Hg 2,50 µg 1 1851
Arsen, As 565 µg 1 1851
Cadmium, Cd 0 µg 1 1851
Bly, Pb 1,10 µg 1 1851
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,010 mg 0 - 0,025 1488
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,000 0,00 1818
C8:0 0,000 0,00 1818
C10:0 0,000 0,00 1818
C12:0 0,000 0,00 1818
C14:0 0,005 1,20 1818
C16:0 0,076 18,3 1818
C17:0 0,000 0,00 1818
C18:0 0,022 5,29 1818
C20:0 0,000 0,00 1818
C22:0 0,000 0,00 1818
C24:0 0,000 0,00 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1818
C16:1,n-7 0,012 2,89 1818
C18:1,n-9 0,049 11,8 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,006 1,44 1818
C22:1,n-9 0,000 0,00 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,000 0,00 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,003 0,72 1818
C18:3,n-3 0,000 0,00 1818
C18:4,n-3 0,000 0,00 1818
C20:2,n-6 0,000 0,00 1818
C20:3,n-3 0,020 4,81 1818
C20:3,n-6 0,000 0,00 1818
C20:5,n-3 0,089 21,4 1818
C22:5,n-3 0,012 2,89 1818
C22:6,n-3 0,122 29,3 1818
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,103 24,8 1003
Sum monoumættede 0,067 16,1 1003
Sum polyumættede 0,246 59,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,416 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,243 58,4 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,003 0,72 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 48 mg 1357
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 998 330 1344
Leucin 1600 530 1344
Lysin 1850 610 1344
Methionin 544 180 1344
Cystin 212 70 1344
Phenylalanin 786 260 1344
Tyrosin 665 220 1344
Threonin 907 300 1344
Tryptofan 212 70 1344
Valin 1090 360 1344
Arginin 1210 400 1344
Histidin 544 180 1344
Alanin 1300 430 1344
Asparaginsyre 1970 650 1344
Glutaminsyre 2870 950 1344
Glycin 877 290 1344
Prolin 786 260 1344
Serin 937 310 1344

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby