Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 583
Leverpostej, fedtreduceret
Engelsk navn
Pork, liver paste, Danish, low fat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,877
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 635 kJ 1003
Energi, kcal 152 kcal 1003
total-N 1,572 g 1,14 - 1,65 13 1306, 2125
Protein, total 9,8 g 7,125 - 10,313 13 1306, 2125
Protein, deklaration 9,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 12,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 12,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 12,3 g 1003
Tilsat sukker 1,0 g 1298
Kostfiber 0,3 g 1001
Fedt, total 6,9 g 2,5 - 13,6 13 1306, 2125
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,5 g 2,26 - 2,43 13 1306, 2125
Tørstof 31,9 g 26,7 - 38,1 13 1306, 2125
Vand 68,1 g 61,900 - 73,300 13 1306, 2125
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3750 RE 1003
Retinol 3750 µg 10 1306
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 10 1306
E-vitamin 0,720 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,720 mg 10 1306
B1-vitamin 0,147 mg 10 1306
B2-vitamin, riboflavin 1,01 mg 10 1306
Niacin 6,83 NE 1003
niacin 5,00 mg 10 1306
B6-vitamin 0,180 mg 10 1306
Pantothensyre 1,45 mg 10 1306
Biotin 23,0 µg 10 1306
Folat 83,0 µg 10 1306
B12-vitamin 8,90 µg 10 1306
C-vitamin 6,40 mg 1003
L-ascorbinsyre 6,40 mg 10 1306
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1184 mg 975 - 1360 13 1306, 2125
Natrium, Na 777 mg 640 - 826 13 1306, 2125
Kalium, K 224 mg 10 1306
Calcium, Ca 50,2 mg 10 1306
Magnesium, Mg 17,6 mg 10 1306
Phosphor, P 182 mg 10 1306
Jern, Fe 5,17 mg 10 1306
Kobber, Cu 0,190 mg 10 1306
Zink, Zn 2,40 mg 10 1306
Mangan, Mn 0,200 mg 10 1306
Chrom, Cr 2,80 µg 10 1306
Selen, Se 15,0 µg 10 1306
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,00 1306
C12:0 0,000 0,00 1306
C14:0 0,094 1,55 1306
C16:0 1,32 21,6 1306
C18:0 0,902 14,8 1306
C20:0 0,000 0,00 1306
C22:0 0,000 0,00 1306
C24:0 0,000 0,00 1306
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1306
C16:1,n-7 0,145 2,38 1306
C18:1,n-9 2,17 35,6 1306
C20:1,n-11 0,032 0,52 1306
C18:1,trans n-9 0,059 0,97 1306
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,02 16,7 1306
C18:3,n-3 0,045 0,73 1306
C20:4,n-6 0,156 2,55 1306
C22:6,n-3 0,033 0,54 1306
Andre fedtsyrer 0,124 2,04 1306
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 2,31 38,0 1003
Sum monoumættede 2,34 38,5 1003
Sum polyumættede 1,25 20,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,059 0,96 1003
Fedtsyrer, total 6,09 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,078 1,28 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,17 19,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 94 mg 10 1306
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 456 290 T 1010
Leucin 849 540 T 1010
Lysin 676 430 T 1010
Methionin 204 130 T 1010
Cystin 79 50 T 1010
Phenylalanin 456 290 T 1010
Tyrosin 314 200 T 1010
Threonin 409 260 T 1010
Tryptofan 110 70 T 1010
Valin 582 370 T 1010
Arginin 582 370 T 1010
Histidin 252 160 T 1010
Alanin 597 380 T 1010
Asparaginsyre 817 520 T 1010
Glutaminsyre 1270 810 T 1010
Glycin 676 430 T 1010
Prolin 582 370 T 1010
Serin 472 300 T 1010

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby