DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 588
Skærekage, mazarinkage
Engelsk navn
Plain cake, frangipani cake
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1801 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1810 kJ 1003
Energi (kcal) 430 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 432 kcal 1003
Protein 5,2 g 4,79 - 5,59 3 1062
Protein fra Aminosyrer 4,7 g 1003
Protein, deklaration 5,7 g 5,26 - 6,13 3 1062
Kulhydrat difference 60,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 58,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 58,5 g 1003
Kostfibre 1,9 g 1 1004
Fedt 19,0 g 1 1004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,45 g 3 1003
Aske 1,4 g 1 1004
Tørstof 86,0 g 1 1004
Vand 14,0 g 1 1004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 177 RE 1 1004
D-vitamin 0,600 µg 1 1004
E-vitamin 3,30 α-TE 1 1004
Thiamin (B1-vitamin) 0,1000 mg 1 1004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,1000 mg 1 1004
Niacinækvivalent 2,85 NE 1003
Niacin 1,80 mg 1 1004
B6-vitamin 0 mg 1 1004
Folat 14,0 µg 1 1004
B12-vitamin 0,200 µg 1 1004
C-vitamin 0 mg 1 1004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 180 mg 168 - 195 3 1062
Kalium 139 mg 1 1004
Calcium 108 mg 1 1004
Magnesium 29,0 mg 1 1004
Jern 0,900 mg 1 1004
Zink 0,700 mg 1 1004
Selen 5,23 µg 1 1004
Fosfor 157 mg 1 1004
Jod 5,70 µg 1 1004
Sum mineraler 614 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 41,0 g 1 1004
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 17,5 g 1 1004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 6,800 1004
Sum enkeltumættede fedtsyrer 6,700 1004
Sum flerumættede fedtsyrer 3,300 1004
Sum fedtsyrer 15,200 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,500 1004
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,912 1062
Isoleucin 274 300 T 359.0
Leucin 429 470 T 359.0
Lysin 246 270 T 359.0
Methionin 119 130 T 359.0
Cystin 100 110 T 359.0
Phenylalanin 292 320 T 359.0
Tyrosin 137 150 T 359.0
Threonin 192 210 T 359.0
Tryptofan 63 69 T 359.0
Valin 310 340 T 359.0
Arginin 255 280 T 359.0
Histidin 128 140 T 359.0
Alanin 228 250 T 359.0
Asparaginsyre 374 410 T 359.0
Glutaminsyre 1340 1470 T 359.0
Glycin 192 210 T 359.0
Prolin 438 480 T 359.0
Serin 328 360 T 359.0
Sum essentielle Aminosyrer 2187 T 359.0
Sum ikke essentielle aminosyrer 3620 T 359.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby