Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 588
Skærekage, mazarinkage
Engelsk navn
Plain cake, frangipani cake
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2055 kJ 1003
Energi, kcal 491 kcal 1003
total-N 0,912 g 0,842 - 0,982 3 1062
Protein, total 5,2 g 4,799 - 5,597 3 1062
Protein, deklaration 5,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 48,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 47,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 46,7 g 1003
Kostfiber 1,3 g 1,3 0,89 - 1,85 11 T 281
Fedt, total 31,2 g 27,6 - 33,1 3 1062
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 1003
Tørstof 85,8 g 83,100 - 89,900 3 1062
Vand 14,2 g 10,100 - 16,900 3 1062
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacin 1,05 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 180 mg 168 - 195 3 1062
Kalium, K 125 mg 102 - 102 3 1062
Jern, Fe 0,400 mg 1043
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,156 0,53 T 1030
C10:0 0,512 1,77 T 1030
C12:0 1,69 5,83 T 1030
C14:0 1,61 5,56 T 1030
C16:0 5,04 17,4 T 1030
C18:0 2,72 9,38 T 1030
C20:0 0,512 1,77 T 1030
C22:0 0,395 1,36 T 1030
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 1,02 3,53 T 1030
C18:1,n-9 7,07 24,4 T 1030
C20:1,n-11 1,46 5,02 T 1030
C22:1,n-9 1,46 5,02 T 1030
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 4,65 16,0 T 1030
C18:3,n-3 0,551 1,90 T 1030
C20:3,n-3 0,156 0,53 T 1030
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 12,6 43,6 1003
Sum monoumættede 11,0 38,0 1003
Sum polyumættede 5,36 18,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 29,0 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,707 2,44 1003
Sum n-6 fedtsyrer 4,65 16,0 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 274 300 T 359
Leucin 429 470 T 359
Lysin 246 270 T 359
Methionin 119 130 T 359
Cystin 100 110 T 359
Phenylalanin 292 320 T 359
Tyrosin 137 150 T 359
Threonin 192 210 T 359
Tryptofan 63 69 T 359
Valin 310 340 T 359
Arginin 255 280 T 359
Histidin 128 140 T 359
Alanin 228 250 T 359
Asparaginsyre 374 410 T 359
Glutaminsyre 1340 1470 T 359
Glycin 192 210 T 359
Prolin 438 480 T 359
Serin 328 360 T 359

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby