Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 596
Tomat, flået, konserves
Engelsk navn
Tomato, peeled, canned
Taxonomisk navn
Lycopersicon esculentum (L.) Karsten ex Farw.
Synonymer
Tomater
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 90 kJ 1003
Energi, kcal 21 kcal 1003
total-N 0,192 g 0,192 - 0,192 2 1346, 1825
Protein, total 1,2 g 1,200 - 1,200 2 1346, 1825
Protein, deklaration 1,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 3,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 3,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 3,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,9 g 0,9 - 0,9 2 1825
Fedt, total 0,3 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,6 g 0,6 - 0,6 2 1825
Tørstof 6,0 g 5,600 - 6,400 2 1825
Vand 94,0 g 93,600 - 94,400 2 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 29,3 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 352 µg 353 300 - 402 4 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,740 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,740 mg 1001
B1-vitamin 0,045 mg 385 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,055 mg 0,047 - 0,063 4 1938
Niacin 0,777 NE 1003
niacin 0,577 mg 1 1938
B6-vitamin 0,111 mg 0,107 - 0,116 3 1938
Pantothensyre 0,230 mg 1352
Biotin 1,50 µg 1344
Folat 24,0 µg 6 1803
Frit folat 4,00 µg 1001
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 11,3 mg 1003
L-ascorbinsyre 11,3 mg 0 - 15,8 5 1836
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 143 mg 6 - 286 78 1938
Kalium, K 188 mg 40 - 312 63 1938
Calcium, Ca 31,0 mg 5 - 86 91 1938
Magnesium, Mg 11,0 mg 5 - 14 46 1938
Phosphor, P 19,0 mg 10 - 25 45 1938
Jern, Fe 0,970 mg 0,16 - 5,00 93 1938
Kobber, Cu 0,110 mg 1344
Zink, Zn 0,300 mg 1344
Jod, I 0,200 µg 0,01 - 0,55 9 T 52
Mangan, Mn 0,110 mg 0,066 - 0,160 5 T 52
Chrom, Cr 1,30 µg 0,50 0 - 18 31 T 52
Selen, Se 0,300 µg 0,0 - 0,8 21 T 52
Nikkel, Ni 1,95 µg 0,1 - 2,6 20 T 52
Kviksølv, Hg 0,200 µg 0,160 0 - 1,30 31 T 52
Arsen, As 0,220 µg 0,170 0 - 1,40 31 T 52
Cadmium, Cd 1,00 µg 0,7 - 1,3 9 1318
Bly, Pb 9,00 µg 0 - 26 9 1318
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 2,30 g 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,047 19,5 T 52
C18:0 0,008 3,46 T 52
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,003 1,30 T 52
C18:1,n-9 0,033 13,9 T 52
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,135 56,3 T 52
C18:3,n-3 0,014 5,63 T 52
C20:4,n-6 0,000 0,00 T 52
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,055 22,9 1003
Sum monoumættede 0,036 15,0 1003
Sum polyumættede 0,149 62,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,240 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,014 5,83 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,135 56,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 56 290 T 52
Leucin 48 250 T 52
Lysin 56 290 T 52
Methionin 13 70 T 52
Cystin 10 52 T 52
Phenylalanin 33 170 T 52
Tyrosin 44 230 T 52
Threonin 33 170 T 52
Tryptofan 12 61 T 52
Valin 35 180 T 52
Arginin 44 230 T 52
Histidin 19 100 T 52
Alanin 31 160 T 52
Asparaginsyre 136 710 T 52
Glutaminsyre 326 1700 T 52
Glycin 35 180 T 52
Prolin 38 200 T 52
Serin 42 220 T 52

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby