Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 598
Fiskefrikadelle
Engelsk navn
Fish balls, fried
Synonymer
Fiskefrikadeller
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 650 kJ 1003
Energi, kcal 155 kcal 1003
total-N 2,197 g 2,020 1,52 - 3,60 13 2068
Protein, total 13,7 g 12,6 9,500 - 22,500 13 2068
Protein, deklaration 13,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 9,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 9,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 9,8 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1355
Fedt, total 6,7 g 7,3 3,1 - 9,6 13 2068
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,5 g 2,3 1,99 - 5,12 13 2068
Tørstof 32,8 g 32,5 28,6 - 40,0 13 2068
Vand 67,2 g 67,5 60,000 - 71,400 13 2068
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 0 2 2068
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,550 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,550 µg 0,550 0,52 - 0,58 2 2068
25-hydroxycholecalciferol 0 µg 0 2 2068
E-vitamin 1,39 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,39 mg 1,39 1,23 - 1,54 2 2068
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,071 mg 0,071 0,065 - 0,077 2 2068
B2-vitamin, riboflavin 0,115 mg 0,115 0,110 - 0,120 2 2068
Niacin 3,68 NE 1003
niacin 1,30 mg 1,30 1,23 - 1,37 2 2068
B6-vitamin 0,091 mg 0,091 0,088 - 0,093 2 2068
Pantothensyre 0,275 mg 0,275 0,26 - 0,29 2 2068
Biotin 2,75 µg 2,75 2,7 - 2,8 2 2068
B12-vitamin 1,55 µg 1,55 1,5 - 1,6 2 2068
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1355
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 900 mg 900 880 - 920 2 2068
Natrium, Na 545 mg 545 527 - 562 2 2068
Kalium, K 277 mg 277 264 - 290 2 2068
Calcium, Ca 49,6 mg 49,6 46,7 - 52,5 2 2068
Magnesium, Mg 23,8 mg 23,8 23,3 - 24,2 2 2068
Phosphor, P 153 mg 153 147 - 158 2 2068
Jern, Fe 0,420 mg 0,420 0,39 - 0,45 2 2068
Kobber, Cu 0,049 mg 0,049 0,045 - 0,052 2 2068
Zink, Zn 0,485 mg 0,485 0,45 - 0,52 2 2068
Jod, I 111 µg 111 99 - 123 2 2068
Mangan, Mn 0,123 mg 0,123 0,122 - 0,124 2 2068
Chrom, Cr 12,5 µg 12,5 11,4 - 13,5 2 2068
Selen, Se 17,0 µg 17,0 15 - 19 2 2068
Nikkel, Ni 4,50 µg 4,50 4,2 - 4,8 2 2068
Kviksølv, Hg 1,10 µg 0,3 - 2,0 3 1839
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 2 1839
Glucose 0 g 2 1839
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0,800 g 0,7 - 0,9 2 1839
Maltose 0 g 2 1839
Saccharose 0 g 2 1839
Disaccharider, total 0,800 g 1003
Raffinose 0 g 2 1839
Sukkerarter, ialt 0,800 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,007 0,11 2068
C10:0 0,005 0,08 2068
C12:0 0,051 0,85 2068
C14:0 0,052 0,87 2068
C15:0 0,000 0,00 2068
C16:0 0,673 11,3 2068
C18:0 0,282 4,74 2068
C20:0 0,011 0,18 2068
C22:0 0,000 0,00 2068
C24:0 0,000 0,00 2068
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,052 0,87 2068
C18:1,n-9 2,83 47,5 2068
C18:1,n-7 0,215 3,62 2068
C20:1,n-9 0,099 1,67 2068
C22:1,n-9 0,010 0,16 2068
C22:1,n-11 0,021 0,35 2068
C24:1,n-9 0,000 0,00 2068
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,12 18,8 2068
C18:3,n-3 0,333 5,60 2068
C18:4,n-3 0,000 0,00 2068
C20:2,n-6 0,000 0,00 2068
C20:3,n-6 0,000 0,00 2068
C20:4,n-3 0,000 0,00 2068
C20:4,n-6 0,000 0,00 2068
C20:5,n-3 0,039 0,65 2068
C22:5,n-3 0,000 0,00 2068
C22:6,n-3 0,139 2,34 2068
Andre fedtsyrer 0,017 0,28 2068
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,08 18,2 1003
Sum monoumættede 3,22 54,2 1003
Sum polyumættede 1,63 27,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 5,95 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,511 8,59 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,12 18,8 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 40 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 681 310 1059
Leucin 1140 520 1059
Lysin 1250 570 1059
Methionin 395 180 1059
Cystin 57 26 1059
Phenylalanin 571 260 1059
Tyrosin 483 220 1059
Threonin 615 280 1059
Tryptofan 143 65 1059
Valin 813 370 1059
Arginin 681 310 1059
Histidin 308 140 1059
Alanin 747 340 1059
Asparaginsyre 1300 590 1059
Glutaminsyre 2220 1010 1059
Glycin 703 320 1059
Prolin 725 330 1059
Serin 681 310 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby