Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 602
Kartoffelmos, pulver uden tørmælk
Engelsk navn
Potatoes, mashed, instant powder without dry milk
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,716
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1479 kJ 1003
Energi, kcal 354 kcal 1003
total-N 1,315 g 14 1938
Protein, total 8,2 g 14 1938
Protein, deklaration 8,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 85,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 70,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 70,6 g 1003
Tilsat sukker 5,7 g 1347
Kostfiber 14,9 g 10 1354
Fedt, total 0,5 g 14 1938
Alkohol 0,0 g 1347
Aske 2,1 g 13 1938
Tørstof 96,4 g 12 1938
Vand 3,6 g 12 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1347
ß-caroten 0 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
B1-vitamin 0,190 mg 1347
B2-vitamin, riboflavin 0,300 mg 1347
Niacin 6,28 NE 1003
niacin 4,20 mg 1347
B6-vitamin 0,860 mg 1347
Pantothensyre 0,345 mg 1 1938
Folat 30,0 µg 1347
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 37,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 37,0 mg 13 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 81,3 mg 79,5 - 83,0 3 1058
Kalium, K 1171 mg 1169 - 1176 3 1058
Calcium, Ca 70,0 mg 1347
Magnesium, Mg 75,3 mg 74,3 - 75,9 3 1058
Phosphor, P 290 mg 1347
Jern, Fe 3,30 mg 2,5 - 4,1 2 1043
Kobber, Cu 0,370 mg 0,28 - 0,45 7 1348
Zink, Zn 1,40 mg 1,0 - 1,7 7 1348
Jod, I 0,500 µg 0,35 - 0,7 3 1055
Mangan, Mn 0,740 mg 0,44 - 1,01 7 1348
Chrom, Cr 7,00 µg 1,0 - 13,0 7 1348
Selen, Se 0,500 µg 0,5 - 1,0 7 1348
Molybdæn, Mo 10,0 µg 5 1348
Cobolt, Co 6,00 µg 1,0 - 17,0 7 1348
Nikkel, Ni 20,0 µg 20 - 30 7 1348
Fluor, F 200 µg 60 - 640 5 1348
Silicium, Si 2,00 mg 0,5 - 7,0 7 1348
Aluminium, Al 0,600 mg 0,2 - 1,3 7 1348
Bor, B 370 µg 310 - 400 7 1348
Brom, Br 1100 µg 200 - 1800 5 1348
Kviksølv, Hg 0,100 µg 7 1348
Arsen, As 2,00 µg 5 1348
Cadmium, Cd 6,00 µg 2,0 - 10,0 7 1348
Bly, Pb 5,00 µg 0 - 14,0 7 1348
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 3,10 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,054 13,9 1342
C12:0 0,279 72,3 1342
C14:0 0,054 13,9 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,387 100 1003
Sum monoumættede 0,000 0,00 1003
Sum polyumættede 0,000 0,00 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,387 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,00 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0,00 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 302 230 T 4
Leucin 447 340 T 4
Lysin 473 360 T 4
Methionin 112 85 T 4
Cystin 67 51 T 4
Phenylalanin 329 250 T 4
Tyrosin 158 120 T 4
Threonin 276 210 T 4
Tryptofan 125 95 T 4
Valin 487 370 T 4
Arginin 342 260 T 4
Histidin 145 110 T 4
Alanin 289 220 T 4
Asparaginsyre 1740 1320 T 4
Glutaminsyre 1090 830 T 4
Glycin 237 180 T 4
Prolin 289 220 T 4
Serin 289 220 T 4

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby