Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 604
Forårsrulle, friturestegt, fastfood
Engelsk navn
Spring roll, deepfried, fast food
Synonymer
Kinarulle, kinaruller, Forårsruller
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 8 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 851 kJ 1003
Energi, kcal 203 kcal 1003
total-N 0,982 g 0,64 - 1,39 23 1063, 2004
Protein, total 6,1 g 4,000 - 8,688 23 1063, 2004
Protein, deklaration 6,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 23,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 21,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 21,4 g 1003
Kostfiber 2,4 g 1 T 1649
Fedt, total 9,8 g 2,3 - 18,7 23 1063, 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,1 g 1,44 - 2,59 23 1063, 2004
Tørstof 41,9 g 23,100 - 51,3 23 1063, 2004
Vand 58,1 g 48,700 - 76,900 23 1063, 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,071 mg 0,056 0,042 - 0,173 8 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,052 mg 0,056 0,03 - 0,075 8 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 873 mg 865 569 - 1230 8 2004
Natrium, Na 571 mg 370 - 800 23 1063, 2004
Kalium, K 206 mg 106 - 253 23 1063, 2004
Calcium, Ca 33,4 mg 32,9 22,2 - 46 8 2004
Magnesium, Mg 16,6 mg 15,6 12,9 - 23 8 2004
Phosphor, P 74,1 mg 64,5 47 - 146 8 2004
Jern, Fe 0,766 mg 0,730 0,6 - 1,02 8 2004
Kobber, Cu 0,053 mg 0,056 0,034 - 0,061 8 2004
Zink, Zn 0,726 mg 0,750 0,57 - 0,8 8 2004
Mangan, Mn 0,259 mg 0,274 0,147 - 0,362 8 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 2004
C6:0 0,000 0,00 2004
C8:0 0,014 0,15 2004
C10:0 0,010 0,11 2004
C12:0 0,107 1,18 2004
C14:0 0,114 1,27 2004
C15:0 0,000 0,00 2004
C16:0 1,58 17,5 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 0,437 4,84 2004
C20:0 0,018 0,20 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 2004
C16:1,n-7 0,089 0,99 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 4,16 46,0 2004
C18:1,n-7 0,203 2,25 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,064 0,71 2004
C22:1,n-9 0,011 0,12 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,058 0,63 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,69 18,7 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,439 4,87 2004
C18:3,n-6 0,010 0,11 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,027 0,29 2004
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 2,28 25,3 1003
Sum monoumættede 4,52 50,1 1003
Sum polyumættede 2,14 23,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,085 0,94 1003
Fedtsyrer, total 9,03 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,439 4,86 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,70 18,8 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby