Makronæringstoffer m.m. | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Energi (kJ) | 851 | kJ | 1003 | |||
Energi, deklaration (kJ) | 851 | kJ | 1003 | |||
Energi (kcal) | 203 | kcal | 1003 | |||
Energi, deklaration (kcal) | 203 | kcal | 1003 | |||
Protein | 6,1 | g | 4 - 8,68 | 23 | 2004, 1063 | |
Protein, deklaration | 6,1 | g | 4 - 8,68 | 23 | 2004, 1063 | |
Kulhydrat difference | 23,8 | g | 1003 | |||
Tilgængelig kulhydrat | 21,4 | g | 1003 | |||
Tilgængelig kulhydrat, deklaration | 21,4 | g | 1003 | |||
Kostfibre | 2,4 | g | 1 | T 1649.0 | ||
Fedt | 9,8 | g | 2,3 - 18,7 | 23 | 2004, 1063 | |
Alkohol | 0,0 | g | 1655 | |||
Salt deklaration | 1,43 | g | 23 | 1003 | ||
Aske | 2,1 | g | 1,44 - 2,59 | 23 | 2004, 1063 | |
Tørstof | 41,9 | g | 23,1 - 51,3 | 23 | 2004, 1063 | |
Vand | 58,1 | g | 48,7 - 76,9 | 23 | 2004, 1063 |
Vitaminer | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Thiamin (B1-vitamin) | 0,0710 | mg | 0,055 | 0,042 - 0,173 | 8 | 2004 |
Riboflavin (B2-vitamin) | 0,0520 | mg | 0,056 | 0,03 - 0,075 | 8 | 2004 |
Mineraler og uorganisk | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Natrium | 571 | mg | 370 - 800 | 23 | 2004, 1063 | |
Kalium | 206 | mg | 106 - 253 | 23 | 2004, 1063 | |
Calcium | 33,4 | mg | 32,85 | 22,2 - 46 | 8 | 2004 |
Magnesium | 16,6 | mg | 15,55 | 12,9 - 23 | 8 | 2004 |
Jern | 0,766 | mg | 0,729 | 0,6 - 1,02 | 8 | 2004 |
Kobber | 0,0528 | mg | 0,056 | 0,034 - 0,061 | 8 | 2004 |
Zink | 0,726 | mg | 0,75 | 0,57 - 0,8 | 8 | 2004 |
Mangan | 0,259 | mg | 0,273 | 0,147 - 0,362 | 8 | 2004 |
Fosfor | 74,1 | mg | 64,5 | 47 - 146 | 8 | 2004 |
Chlorid | 873 | mg | 865,0 | 569 - 1230 | 8 | 2004 |
Kulhydrater | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Sum sukkerarter | 2,40 | g | 1 | 1001 |
Ukendt (?) | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Stivelse/Glykogen | 15,6 | g | 1 | 1001 |
Mættede fedtsyrer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
C4:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C6:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C8:0 | 0,014 | 0,154 | 2004 |
C10:0 | 0,011 | 0,117 | 2004 |
C12:0 | 0,106 | 1,17 | 2004 |
C14:0 | 0,114 | 1,26 | 2004 |
C15:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C16:0 | 1,581 | 17,5 | 2004 |
C17:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:0 | 0,436 | 4,83 | 2004 |
C20:0 | 0,018 | 0,198 | 2004 |
C22:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C24:0 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
Monoumættede fedtsyrer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
C14:1,n-5 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C16:1,n-7 | 0,089 | 0,987 | 2004 |
C17:1,n-7 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:1,n-7 | 0,202 | 2,24 | 2004 |
C18:1,n-9 | 4,155 | 46 | 2004 |
C20:1,n-9 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:1,n-11 | 0,065 | 0,717 | 2004 |
C22:1,n-9 | 0,011 | 0,121 | 2004 |
C22:1,n-11 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C24:1,n-9 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C16:1,n-7,trans | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:1,trans | 0,058 | 0,641 | 2004 |
C20:1,trans | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C22:1,trans | 0,000 | 0,0 | 2004 |
Polyumættede fedtsyrer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
C18:2,n-6 | 1,691 | 18,7 | 2004 |
C18:2,konjugeret | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:3,n-3 | 0,439 | 4,86 | 2004 |
C18:3,n-6 | 0,010 | 0,114 | 2004 |
C18:4,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:2,n-6 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:4,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:4,n-6 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C20:5,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C22:5,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C22:6,n-3 | 0,000 | 0,0 | 2004 |
C18:2,trans | 0,027 | 0,295 | 2004 |
Fedtsyrer, summer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
Andre fedtsyrer | 0,000 | 0,0 | 2004 |
Sum mættede fedtsyrer | 2,280 | 25,2 | 1003 |
Sum enkeltumættede fedtsyrer | 4,523 | 50 | 1003 |
Sum flerumættede fedtsyrer | 2,140 | 23,7 | 1003 |
Sum transfedtsyrer | 0,085 | 0,936 | 1003 |
Sum fedtsyrer | 9,028 | 100 | 1003 |
Sum n-3 fedtsyrer | 0,439 | 4,86 | 1003 |
Sum n-6 fedtsyrer | 1,702 | 18,8 | 1003 |
Aminosyrer | mg/100g | mg/g Nitrogen | Kilde |
---|---|---|---|
Nitrogen | 0,982 | 2004, 1063 |
Biogene aminer | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Cholin | 38,2 | mg | 1 | 2187 |
Faktorer m.m. | Værdi | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|
Svind | 0 | 8 | 2004 |
Nitrogen-til-protein faktor | 6,25 | 1267 | |
Fedtsyrekonverteringsfaktor | 0,920 | 1003 |
© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby