DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 621
Rødbede, konserves
Engelsk navn
Beet, red, canned
Taxonomisk navn
Beta vulgaris L. var. conditiva Alef.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800 T 43
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 255 kJ 1003
Energi, kcal 60 kcal 1003
Nitrogen, total 0,160 g 0,16 0,16 - 0,16 1 1825
Protein, videnskabelig 1,0 g 1 1 - 1 1 1825
Protein, deklaration 1,0 g 1 1 - 1 1 1825
Kulhydrat, difference 14,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 12,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 11,9 g 1003
Tilsat sukker 3,4 g 1003
Kostfibre 2,0 g 1 1825
Fedt, total 0,3 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,6 g 1 1825
Tørstof 16,3 g 1 1825
Vand 83,7 g 1 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,583 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0,0800 α-TE
alfa-tokoferol 0,0800 mg 1001
K1-vitamin 0,200 µg T 43
B1-vitamin 0,01000 mg 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,0400 mg 1938
Niacinækvivalent 0,245 NE 1003
Niacin 0,157 mg 1938
B6-vitamin 0,0500 mg 1352
Pantothensyre 0,1000 mg 1352
Biotin 0 µg 1001
Folat 37,0 µg 6 1803
Frit folat 69,0 µg 1001
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 4,10 mg 1003
L-ascorbinsyre 4,10 mg 1938
beta-caroten 7,00 µg 1001
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 194 mg 1938
Kalium, K 330 mg 1001
Calcium, Ca 22,7 mg 16,2 - 30,4 6 1015
Magnesium, Mg 15,0 mg 1001
Fosfor, P 24,2 mg 16,5 - 30,6 6 1015
Jern, Fe 0,700 mg 0,48 - 1,1 5 1348
Kobber, Cu 0,210 mg 0,04 - 0,78 5 1348
Zink, Zn 0,310 mg 0,17 - 0,39 5 1348
Jod, I 0,500 µg 232 1002
Mangan, Mn 0,720 mg 0,23 - 1 5 1348
Chrom, Cr 5,00 µg 4 - 7 5 1348
Selen, Se 0,200 µg 0,2 0 - 0,7 14 T 43
Molybdæn, Mo 0 µg 1 1348
Nikkel, Ni 10,00 µg 5 - 20 5 1348
Kviksølv, Hg 0 µg 3 1348
Arsen, As 0 µg 1 1348
Cadmium, Cd 4,00 µg 1 - 7 5 1348
Bly, Pb 7,00 µg 2 - 26 5 1348
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,01000 mg 0 - 0,025 T 43
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 0 5 T 43
Glukose 0,0800 g 0 0 - 0,2 5 T 43
Monosaccharider, total 0,0800 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 0 1 T 43
Sakkarose 11,8 g 1003
Disaccharider, total 11,8 g 1003
Sukkerarter, total 11,9 g 1003
Stivelse 0 g T 43
Hexose 0,510 g T 43
Pentose 1,08 g T 43
Uronic Acid 0,240 g T 43
Cellulose 0,760 g T 43
Lignin 0,0300 g T 43
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,055 22,9 T 43
C18:0 0,002 0,851 T 43
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,031 12,7 T 43
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,127 52,7 T 43
C18:3,n-3 (ALA) 0,026 10,6 T 43
C20:4,n-6 0,000 0 T 43
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,057 23,8 1003
Sum monoumættede 0,031 12,7 1003
Sum polyumættede 0,152 63,4 1003
Fedtsyrer, total 0,240 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,026 10,6 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,127 52,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 19 120 T 43
Leucin 21 130 T 43
Lysin 22 140 T 43
Methionin 5 29 T 43
Cystin 1 4 T 43
Phenylalanin 9 58 T 43
Tyrosin 8 51 T 43
Threonin 18 110 T 43
Tryptofan 5 33 T 43
Valin 26 160 T 43
Arginin 19 120 T 43
Histidin 10 65 T 43
Alanin 24 150 T 43
Asparaginsyre 51 320 T 43
Glutaminsyre 291 1820 T 43
Glycin 18 110 T 43
Prolin 11 69 T 43
Serin 30 190 T 43

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby