Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 621
Rødbede, konserves
Engelsk navn
Beet, red, canned
Taxonomisk navn
Beta vulgaris L. var. conditiva Alef.
Synonymer
Rødbeder
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 255 kJ 1003
Energi, kcal 61 kcal 1003
total-N 0,160 g 0,160 0,160 - 0,160 2 1321, 1825
Protein, total 1,0 g 1,0 1,000 - 1,000 2 1321, 1825
Protein, deklaration 1,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 14,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 12,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 12,4 g 1003
Tilsat sukker 3,4 g 1003
Kostfiber 2,0 g 1 1825
Fedt, total 0,3 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,6 g 1 1825
Tørstof 16,3 g 1 1825
Vand 83,7 g 1 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,583 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 7,00 µg 1001
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0,080 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,080 mg 1001
K1-vitamin 0,200 µg T 43
B1-vitamin 0,010 mg 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,040 mg 1938
Niacin 0,240 NE 1003
niacin 0,157 mg 1938
B6-vitamin 0,050 mg 1352
Pantothensyre 0,100 mg 1352
Biotin 0 µg 1001
Folat 37,0 µg 6 1803
Frit folat 69,0 µg 1001
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 4,10 mg 1003
L-ascorbinsyre 4,10 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 194 mg 1938
Kalium, K 330 mg 1001
Calcium, Ca 22,7 mg 16,2 - 30,4 6 1015
Magnesium, Mg 15,0 mg 1001
Phosphor, P 24,2 mg 16,5 - 30,6 6 1015
Jern, Fe 0,700 mg 0,48 - 1,10 5 1348
Kobber, Cu 0,210 mg 0,04 - 0,78 5 1348
Zink, Zn 0,310 mg 0,17 - 0,39 5 1348
Jod, I 0,500 µg 232 1002
Mangan, Mn 0,720 mg 0,23 - 1,00 5 1348
Chrom, Cr 5,00 µg 4,0 - 7,0 5 1348
Selen, Se 0,200 µg 0,200 0,0 - 0,7 14 T 43
Molybdæn, Mo 0 µg 1 1348
Nikkel, Ni 10,0 µg 5 - 20 5 1348
Kviksølv, Hg 0 µg 3 1348
Arsen, As 0 µg 1 1348
Cadmium, Cd 4,00 µg 1 - 7 5 1348
Bly, Pb 7,00 µg 2 - 26 5 1348
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,010 mg 0 - 0,025 T 43
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,048 g 0,000 0 - 0,29 6 T 43
Glucose 0,125 g 0,100 0 - 0,35 6 T 43
Monosaccharider, total 0,173 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 0 2 T 43
Saccharose 11,8 g 1003
Disaccharider, total 11,8 g 1003
Sukkerarter, ialt 12,0 g 1003
Stivelse 0 g T 43
(a)Hexoses 0,510 g T 43
(b)Pentoses 1,08 g T 43
(c)UronicAcids 0,240 g T 43
Cellulose 0,760 g T 43
Lignin 0,030 g T 43
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,055 23,0 T 43
C18:0 0,002 0,85 T 43
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,031 12,8 T 43
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,127 52,8 T 43
C18:3,n-3 0,026 10,6 T 43
C20:4,n-6 0,000 0,00 T 43
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,057 23,7 1003
Sum monoumættede 0,031 12,9 1003
Sum polyumættede 0,153 63,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,241 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,026 10,8 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,127 52,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 19 120 T 43
Leucin 21 130 T 43
Lysin 22 140 T 43
Methionin 5 29 T 43
Cystin 1 4 T 43
Phenylalanin 9 58 T 43
Tyrosin 8 51 T 43
Threonin 18 110 T 43
Tryptofan 5 33 T 43
Valin 26 160 T 43
Arginin 19 120 T 43
Histidin 10 65 T 43
Alanin 24 150 T 43
Asparaginsyre 51 320 T 43
Glutaminsyre 291 1820 T 43
Glycin 18 110 T 43
Prolin 11 69 T 43
Serin 30 190 T 43

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby