DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 621
Rødbede, konserves
Engelsk navn
Beet, red, canned
Taxonomisk navn
Beta vulgaris var. Conditiva (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 255 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 248 kJ 1003
Energi (kcal) 60 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 59 kcal 1003
Protein 1,0 g 1,0 1 - 1 1 1825, 1321
Protein fra Aminosyrer 0,5 g 1003
Protein, deklaration 1,0 g 1,0 1 - 1 1 1825, 1321
Kulhydrat difference 14,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 12,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 12,0 g 1003
Kostfibre 2,0 g 1 1825
Fedt 0,3 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,48 g 1003
Aske 0,6 g 1 1825
Tørstof 16,3 g 1 1825
Vand 83,7 g 1 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1,17 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 7,00 µg 1001
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0,0800 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,0800 mg 1001
K1-vitamin 0,200 µg T 43.0
K-vitamin 0,200 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,01000 mg 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0400 mg 1938
Niacinækvivalent 0,245 NE 1003
Niacin 0,157 mg 1938
B6-vitamin 0,0500 mg 1352
Pantotensyre 0,1000 mg 1352
Biotin 0 µg 1001
Folat 37,0 µg 6 1803
Frit folat 69,0 µg 1001
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 4,10 mg 1003
Ascorbinsyre 4,10 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 194 mg 1938
Kalium 330 mg 1001
Calcium 22,7 mg 16,2 - 30,4 6 1015
Magnesium 15,0 mg 1001
Jern 0,700 mg 0,48 - 1,1 5 1348
Kobber 0,210 mg 0,04 - 0,78 5 1348
Zink 0,310 mg 0,17 - 0,39 5 1348
Mangan 0,720 mg 0,23 - 1 5 1348
Krom 5,00 µg 4 - 7 5 1348
Molybdæn 0 µg 1 1348
Selen 0,200 µg 0,2 0,0 - 0,7 14 T 43.0
Fosfor 24,2 mg 16,5 - 30,6 6 1015
Jod 0,500 µg 232 1002
Nikkel 10,00 µg 5 - 20 5 1348
Kviksølv 0 µg 3 1348
Arsen 0 µg 1 1348
Cadmium 4,00 µg 1 - 7 5 1348
Bly 7,00 µg 2 - 26 5 1348
Sum mineraler 587 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,0483 g 0,0 0,0 - 0,29 5 T 43.0
Glukose 0,125 g 0,1 0,0 - 0,35 5 T 43.0
Sum monosakkarider 0,173 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 0,0 1 T 43.0
Sakkarose 11,8 g 1003
Sum disakkarider 11,8 g 1003
Sum sukkerarter 12,0 g 1003
Tilsat Sukker 11,9 g 1 2133
Frie sukkerarter 11,9 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g T 43.0
Cellulose 0,760 g T 43.0
Lignin 0,0300 g T 43.0
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,055 22,9 T 43.0
C18:0 0,002 0,851 T 43.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,031 12,7 T 43.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,127 52,7 T 43.0
C18:3,n-3 0,026 10,6 T 43.0
C20:4,n-6 0,000 0,0 T 43.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,057 23,8 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,031 12,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,152 63,4 1003
Sum fedtsyrer 0,240 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,026 10,6 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,127 52,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,160 1825, 1321
Isoleucin 19 120 T 43.0
Leucin 21 130 T 43.0
Lysin 22 140 T 43.0
Methionin 5 29 T 43.0
Cystin 1 4 T 43.0
Phenylalanin 9 58 T 43.0
Tyrosin 8 51 T 43.0
Threonin 18 110 T 43.0
Tryptofan 5 33 T 43.0
Valin 26 160 T 43.0
Arginin 19 120 T 43.0
Histidin 10 65 T 43.0
Alanin 24 150 T 43.0
Asparaginsyre 51 320 T 43.0
Glutaminsyre 291 1820 T 43.0
Glycin 18 110 T 43.0
Prolin 11 69 T 43.0
Serin 30 190 T 43.0
Sum essentielle Aminosyrer 216 T 43.0
Sum ikke essentielle aminosyrer 730 T 43.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,01000 mg 0,0 - 0,025 T 43.0
Cholin 7,50 mg 1 2187
Sum biogene aminer 0,01000 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 T 43.0

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby