Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 624
Tomat, importeret, rå
Engelsk navn
Tomato, imported, ripe, raw
Taxonomisk navn
Lycopersicon esculentum (L.) Karsten ex Farw.
Synonymer
Tomater
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 137 kJ 1003
Energi, kcal 33 kcal 1003
total-N 0,176 g 0,125 - 0,206 9 1068
Protein, total 1,1 g 0,781 - 1,288 9 1068
Protein, deklaration 1,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 7,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 5,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 5,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 2,1 g 1,35 - 3,22 9 1068
Fedt, total 0,4 g 0,39 - 0,44 2 1068
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,7 g 0,65 - 0,76 9 1068
Tørstof 9,4 g 5,700 - 12,000 9 1068
Vand 90,6 g 88,000 - 94,300 9 1068
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 82,7 RE 1003
Retinol 0 µg T 52
ß-caroten 992 µg 989 906 - 1090 4 T 52
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg T 52
E-vitamin 0,500 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,500 mg 0,39 - 0,70 3 1034
K1-vitamin 7,90 µg 15 T 52
B1-vitamin 0,041 mg 0,026 - 0,071 52 T 52
B2-vitamin, riboflavin 0,018 mg 0,015 - 0,025 38 T 52
Niacin 0,883 NE 1003
niacin 0,700 mg 0,45 - 0,85 13 T 52
B6-vitamin 0,084 mg 0,055 - 0,150 52 T 52
Pantothensyre 0,330 mg T 52
Biotin 1,50 µg T 52
Folat 31,0 µg 6 1803
Frit folat 4,00 µg 1,6 - 8,9 4 T 52
B12-vitamin 0 µg T 52
C-vitamin 18,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 18,0 mg 12,3 - 23,1 9 1068
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 13,4 mg 10,0 - 15,5 5 1058
Kalium, K 252 mg 197 - 306 5 1058
Calcium, Ca 8,87 mg 5,94 - 11,5 11 T 52
Magnesium, Mg 10,9 mg 7,7 - 13,4 5 1058
Phosphor, P 29,1 mg 20,6 - 35,6 6 T 52
Jern, Fe 0,230 mg 0,12 - 0,47 21 T 52
Kobber, Cu 0,039 mg 0,038 0,011 - 0,075 63 T 52
Zink, Zn 0,084 mg 0,00 - 0,15 38 T 52
Jod, I 0,200 µg 0,01 - 0,55 9 T 52
Mangan, Mn 0,110 mg 0,066 - 0,160 5 T 52
Chrom, Cr 1,50 µg 0,50 0,2 - 1,8 19 1506
Selen, Se 0,200 µg 0,200 0 - 0,4 11 1843
Nikkel, Ni 3,20 µg 2,80 0,5 - 6,1 11 1843
Kviksølv, Hg 0,230 µg 0,200 0 - 1,3 19 1506
Arsen, As 0,260 µg 0,210 0 - 1,4 19 1506
Cadmium, Cd 0,470 µg 0,510 0,06 - 0,85 11 1843
Bly, Pb 0,300 µg 0,300 0,2 - 0,5 11 1843
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzoesyre 0,030 mg T 52
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,180 mg 0,15 - 0,2 2 T 52
Tyramin 0,400 mg 4 T 52
Serotonin 0,320 mg 6 T 52
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 1,47 g 1,40 1,3 - 1,9 6 T 52
Glucose 1,20 g 1,20 0,90 - 1,6 6 T 52
Monosaccharider, total 2,67 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 0 2 T 52
Saccharose 0 g 0 6 T 52
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 2,67 g 1003
Stivelse 0,090 g T 52
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,063 19,6 1039
C18:0 0,010 3,27 1039
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,003 0,98 1039
C18:1,n-9 0,045 14,1 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,181 56,5 1039
C18:3,n-3 0,018 5,56 1039
C20:4,n-6 0,000 0,00 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,073 22,8 1003
Sum monoumættede 0,048 15,0 1003
Sum polyumættede 0,199 62,2 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,320 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,018 5,63 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,181 56,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 51 290 1059
Leucin 44 250 1059
Lysin 51 290 1059
Methionin 12 70 1059
Cystin 9 52 1059
Phenylalanin 30 170 1059
Tyrosin 40 230 1059
Threonin 30 170 1059
Tryptofan 11 61 1059
Valin 32 180 1059
Arginin 40 230 1059
Histidin 18 100 1059
Alanin 28 160 1059
Asparaginsyre 125 710 1059
Glutaminsyre 299 1700 1059
Glycin 32 180 1059
Prolin 35 200 1059
Serin 39 220 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby