Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 656
Knækbrød, hvede-, grahamstype
Engelsk navn
Crispbread, knackebrot, wheat, coarse
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,720
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1565 kJ 1003
Energi, kcal 374 kcal 1003
total-N 2,281 g 1347
Protein, total 13,0 g 1347
Protein, deklaration 14,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 70,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 61,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 59,8 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 9,5 g 1347
Fedt, total 6,2 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Aske 3,2 g 1347
Tørstof 93,0 g 1347
Vand 7,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 51,6 RE 1003
Retinol 51,0 µg 1347
ß-caroten 7,00 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 1,40 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,40 mg 1347
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,300 mg 1347
B2-vitamin, riboflavin 0,300 mg 1347
Niacin 2,82 NE 1003
niacin 3,00 mg 1347
B6-vitamin 0,293 mg 0,236 - 0,343 3 1072
Folat 111 µg 93 - 100 10 1803, 1845
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Svovl, S 140 mg 130 - 150 5 1348
Natrium, Na 484 mg 353 - 564 3 1058
Kalium, K 480 mg 308 - 590 3 1058
Calcium, Ca 87,0 mg 39 - 170 10 1104
Magnesium, Mg 104 mg 84,1 - 119,0 3 1058
Phosphor, P 430 mg 1347
Jern, Fe 5,00 mg 2,9 - 9,3 10 1104
Kobber, Cu 0,310 mg 0,310 0,195 - 0,371 5 1104
Zink, Zn 2,20 mg 2,20 1,63 - 2,88 5 1104
Jod, I 19,7 µg 20,9 13,9 - 24,0 16 T 1521
Mangan, Mn 3,50 mg 3,3 - 3,8 5 1348
Chrom, Cr 3,90 µg 1 1506
Selen, Se 15,3 µg 1 1506
Molybdæn, Mo 10,0 µg 10 - 20 5 1348
Cobolt, Co 7,00 µg 6 - 8 5 1348
Nikkel, Ni 25,6 µg 24,2 12,3 - 52,8 5 1530
Fluor, F 100 µg 80 - 120 5 1348
Silicium, Si 13,0 mg 7 - 22 5 1348
Aluminium, Al 2,10 mg 0,6 - 3,4 5 1348
Bor, B 150 µg 130 - 170 5 1348
Brom, Br 200 µg 100 - 300 5 1348
Kviksølv, Hg 0 µg 1 1506
Arsen, As 0 µg 1 1506
Cadmium, Cd 6,10 µg 1 1506
Bly, Pb 0 µg 1 1506
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,200 g 0 - 0,6 10 1104
Glucose 0,400 g 0 - 1,4 10 1104
Monosaccharider, total 0,600 g 1003
Saccharose 1,00 g 0,1 - 3,3 10 1104
Disaccharider, total 1,00 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 1,60 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0,00 1356
C14:0 0,012 0,26 1356
C16:0 0,877 19,6 1356
C18:0 0,049 1,10 1356
Andre mætt. 0,000 0,00 1356
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
Andre monoumætt. 0,532 11,9 1656
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,82 63,1 1356
C18:3,n-3 0,178 4,00 1356
Andre polyumættede
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,938 21,0 1003
Sum monoumættede 0,532 11,9 1003
Sum polyumættede 2,99 67,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 4,46 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,178 3,99 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,82 63,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 570 250 1059
Leucin 958 420 1059
Lysin 639 280 1059
Methionin 251 110 1059
Cystin 162 71 1059
Phenylalanin 639 280 1059
Tyrosin 297 130 1059
Threonin 525 230 1059
Tryptofan 169 74 1059
Valin 821 360 1059
Arginin 707 310 1059
Histidin 319 140 1059
Alanin 661 290 1059
Asparaginsyre 1050 460 1059
Glutaminsyre 2940 1290 1059
Glycin 593 260 1059
Prolin 1260 550 1059
Serin 661 290 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby