DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 657
Karry, pulver
Engelsk navn
Curry powder
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1243 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1243 kJ 1003
Energi (kcal) 303 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 303 kcal 1003
Protein 12,7 g 1346
Protein, deklaration 12,7 g 1346
Kulhydrat difference 58,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 5,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 5,4 g 1003
Kostfibre 53,0 g 1 2190
Fedt 13,8 g 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,13 g 1003
Aske 5,6 g 1938
Tørstof 90,5 g 1346
Vand 9,5 g 1346
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 99,0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 594 µg 1346
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 22,0 α-TE
alfa-Tokoferol 22,0 mg 1865
Thiamin (B1-vitamin) 0,253 mg 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,281 mg 1938
Niacinækvivalent 3,47 NE 1003
Niacin 3,47 mg 1938
B6-vitamin 1,15 mg 1865
Folat 154 µg 1865
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 11,4 mg 1003
Ascorbinsyre 11,4 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 52,0 mg 1938
Kalium 1540 mg 1938
Calcium 478 mg 1938
Magnesium 254 mg 1938
Jern 29,6 mg 1938
Kobber 1,04 mg 1344
Zink 4,05 mg 1938
Selen 17,1 µg 1865
Fosfor 349 mg 1938
Jod 0,500 µg 1 2136
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 2,80 g 1 2190
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2190
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 1,600 2136
Sum enkeltumættede fedtsyrer 8,800 2136
Sum flerumættede fedtsyrer 3,100 2136
Sum fedtsyrer 11,048 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,260 2136
Sum n-6 fedtsyrer 2,800 2136
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,032 1346
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 64,2 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby