Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 663
Voksbønner, konserves
Engelsk navn
Beans, wax, canned
Taxonomisk navn
Phaseolus vulgaris L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 110 kJ 1003
Energi, kcal 26 kcal 1003
total-N 0,224 g 1346
Protein, total 1,4 g 1346
Protein, deklaration 1,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 5,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 3,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 3,7 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 1,5 g 1938
Fedt, total 0,3 g 1346
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 1346
Tørstof 7,8 g 1346
Vand 92,2 g 1346
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 5,00 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 60,0 µg 1346
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0,290 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,290 mg 1 1379
B1-vitamin 0,024 mg 1 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,051 mg 1380 1938
Niacin 0,500 NE 1003
niacin 0,200 mg 1371 1938
B6-vitamin 0,030 mg 6 1938
Pantothensyre 0,040 mg 1344
Biotin 0,500 µg 1344
Folat 100 µg 6 T 20
Frit folat 8,00 µg 1,0 - 18,7 4 T 20
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 3,40 mg 1003
L-ascorbinsyre 3,40 mg 1073 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 259 mg 58 1938
Kalium, K 98,0 mg 1079 1938
Calcium, Ca 24,0 mg 1032 1938
Magnesium, Mg 17,0 mg 1344
Phosphor, P 19,0 mg 1082 1938
Jern, Fe 0,900 mg 1016 1938
Kobber, Cu 0,050 mg 1344
Zink, Zn 0,300 mg 1344
Jod, I 0,600 µg 0,4 - 1,0 3 T 20
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 2,50 g T 20
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 54 240 T 20
Leucin 78 350 T 20
Lysin 74 330 T 20
Methionin 19 84 T 20
Cystin 5 22 T 20
Phenylalanin 38 170 T 20
Tyrosin 31 140 T 20
Threonin 60 270 T 20
Tryptofan 18 80 T 20
Valin 69 310 T 20
Arginin 52 230 T 20
Histidin 22 98 T 20
Alanin 56 250 T 20
Asparaginsyre 224 1000 T 20
Glutaminsyre 146 650 T 20
Glycin 43 190 T 20
Prolin 40 180 T 20
Serin 110 490 T 20

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby