Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 667
Surbrød
Engelsk navn
Bread, bolted rye and wheat, sour, with caraway seeds
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,75
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1053 kJ 1003
Energi, kcal 252 kcal 1003
total-N 1,219 g 1 1059
Protein, total 7,0 g 1 1059
Protein, deklaration 7,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 50,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 47,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 46,4 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 3,7 g 2,7 - 5,3 16 T 676
Fedt, total 2,8 g 1,3 - 4,75 16 T 676
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,6 g 1,12 - 2,02 16 T 676
Tørstof 62,2 g 56,0 - 65,7 16 T 676
Vand 37,8 g 34,300 - 44,000 16 T 676
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 5,50 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 66,0 µg 1003
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
alfa-tokotrienol 0,050 mg 0,04 - 0,06 4 T 676
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,085 mg 0,083 - 0,103 5 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,067 mg 0,043 - 0,102 16 T 676
Niacin 1,27 NE 1003
niacin 0,750 mg 0,51 - 0,98 10 1018
B6-vitamin 0,120 mg 0,090 - 0,148 3 1025
Pantothensyre 0,300 mg T 676
Biotin 3,00 µg T 676
Folat 36,5 µg 18 - 47 18 T 676
Frit folat 8,00 µg 4,9 - 12,2 4 T 676
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 424 mg 348 - 565 4 1058
Kalium, K 201 mg 163 - 243 4 1058
Calcium, Ca 22,8 mg 15,9 - 38 16 T 676
Magnesium, Mg 34,6 mg 24,4 - 51,9 4 1058
Phosphor, P 105 mg 71 - 167 16 T 676
Jern, Fe 0,700 mg 1043
Kobber, Cu 0,121 mg 0,09 - 0,20 19 T 676
Zink, Zn 0,703 mg 0,43 - 1,43 16 T 676
Jod, I 2,40 µg 1,65 - 3,1 5 1055
Chrom, Cr 7,20 µg 5,20 1,6 - 15,5 9 T 676
Selen, Se 2,18 µg <2,35 - 3,6 8 T 676
Nikkel, Ni 7,93 µg 2,2 - 27,0 8 T 676
Kviksølv, Hg 0,420 µg 0,000 0 - 2,80 9 T 676
Arsen, As 0,400 µg 0,000 0 - 1,90 9 T 676
Cadmium, Cd 7,28 µg 1,40 - 10,6 8 T 676
Bly, Pb 0,848 µg <1,8 - 1,7 8 T 676
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,015 mg 0 - 0,04 T 676
Serotonin 0 mg T 676
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,100 g 0 - 0,2 4 T 676
Glucose 0,050 g 4 T 676
Monosaccharider, total 0,150 g 1003
Lactose 0 g T 676
Maltose 1,37 g T 676
Saccharose 0,050 g 4 T 676
Disaccharider, total 1,42 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 1,57 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,346 17,5 T 42
C18:0 0,001 0,05 T 42
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,271 13,7 T 42
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,19 60,4 T 42
C18:3,n-3 0,163 8,24 T 42
C20:4,n-6 0,000 0,00 T 42
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,347 17,6 1003
Sum monoumættede 0,271 13,7 1003
Sum polyumættede 1,36 68,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 1,97 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,163 8,26 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,19 60,4 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 317 260 1059
Leucin 536 440 1059
Lysin 219 180 1059
Methionin 111 91 1059
Cystin 116 95 1059
Phenylalanin 354 290 1059
Tyrosin 146 120 1059
Threonin 207 170 1059
Tryptofan 76 62 1059
Valin 378 310 1059
Arginin 329 270 1059
Histidin 171 140 1059
Alanin 268 220 1059
Asparaginsyre 390 320 1059
Glutaminsyre 2570 2110 1059
Glycin 305 250 1059
Prolin 707 580 1059
Serin 366 300 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby