Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 671
Creme fraiche 18 %
Engelsk navn
Cream, cultured, 18 % fat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 793 kJ 1003
Energi, kcal 190 kcal 1003
total-N 0,443 g 0,28 - 0,68 22 1236, 2092
Protein, total 2,8 g 1,786 - 4,338 22 1236, 2092
Protein, deklaration 2,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 3,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 3,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 3,6 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 18,6 g 16,3 - 20,8 112 1236, 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,6 g 0,6 0,56 - 0,77 3 1001, 2092
Tørstof 25,6 g 25,0 - 26,9 112 1236, 2092
Vand 74,4 g 73,100 - 75,000 112 1236, 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 126 RE 1003
Retinol 119 µg 119 101 - 137 2 2092
ß-caroten 82,0 µg 1003
D-vitamin 0,220 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,220 µg 1003
E-vitamin 0,260 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,260 mg 0,260 0,06 - 0,46 2 2092
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,032 mg 1 1046
B2-vitamin, riboflavin 0,180 mg 0,158 - 0,195 4 1046
Niacin 0,587 NE 1003
niacin 0,070 mg 0,066 - 0,073 2 1046
B6-vitamin 0,034 mg 0,033 - 0,035 2 1046
Pantothensyre 0,300 mg 1001
Biotin 1,40 µg 1001
Folat 10,0 µg 6 1803
B12-vitamin 0,200 µg 0,16 - 0,25 2 1046
C-vitamin 0,100 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,100 mg 0,1 - 0,3 24 1235
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 0,070 mg 0,070 0,07 - 0,07 2 2092
Natrium, Na 30,0 mg 30,0 30 - 30 2 2092
Kalium, K 123 mg 123 118 - 127 2 2092
Calcium, Ca 98,4 mg 87 - 139 27 1232, 2092
Magnesium, Mg 9,91 mg 8,5 - 11,3 27 1232, 2092
Phosphor, P 76,9 mg 57 - 101 27 1232, 2092
Jern, Fe 0,024 mg 0,024 0,021 - 0,027 2 2092
Kobber, Cu 0,015 mg 0,015 0,014 - 0,016 2 2092
Zink, Zn 0,344 mg 0,28 - 0,46 18 1234, 2092
Jod, I 10,1 µg 10,1 7,2 - 13 2 2092
Mangan, Mn 0,003 mg 0,003 0,002 - 0,004 2 2092
Chrom, Cr 0,250 µg 0,250 0,14 - 0,36 2 2092
Selen, Se 2,20 µg 2,20 1,0 - 3,4 2 2092
Nikkel, Ni 0,920 µg 0,920 0,69 - 1,15 2 2092
Cadmium, Cd 0,002 µg 0 - 0,006 18 1538
Bly, Pb 0,089 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 0,700 g 0,47 - 0,93 21 1224
D-mælkesyre 0 g 11 1224
Citronsyre 0 g 11 1224
Organiske syrer, tot. 0,700 g 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,010 mg 0 - 0,025 1488
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 0 2 2092
Galaktose 0 g 0 2 2092
Glucose 0 g 0 2 2092
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 2,84 g 2,39 - 3,27 23 1224, 2092
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 0 2 2092
Disaccharider, total 2,84 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 2,84 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,690 3,93 2092
C6:0 0,482 2,75 2092
C8:0 0,274 1,56 2092
C10:0 0,601 3,42 2092
C12:0 0,672 3,83 2092
C14:0 1,93 11,0 2092
C15:0 0,190 1,09 2092
C16:0 5,43 30,9 2092
C18:0 2,16 12,3 2092
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,149 0,84 2092
C16:1,n-7 0,238 1,36 2092
C18:1,n-9 3,21 18,3 2092
C18:1,n-7 0,131 0,74 2092
C18:1,trans n-9 0,601 3,42 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,309 1,76 2092
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,065 0,37 2092
C18:3,n-3 0,095 0,54 2092
C18:2,trans, udifferentieret 0,125 0,71 2092
Andre fedtsyrer 0,202 1,15 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 12,4 70,8 1003
Sum monoumættede 3,73 21,2 1003
Sum polyumættede 0,469 2,67 1003
Sum transfedtsyrer 0,726 4,14 1003
Fedtsyrer, total 17,6 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,095 0,54 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,309 1,76 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 61 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 151 340 1059
Leucin 261 590 1059
Lysin 230 520 1059
Methionin 62 140 1059
Cystin 23 51 1059
Phenylalanin 133 300 1059
Tyrosin 120 270 1059
Threonin 93 210 1059
Tryptofan 31 70 1059
Valin 182 410 1059
Arginin 102 230 1059
Histidin 71 160 1059
Alanin 89 200 1059
Asparaginsyre 213 480 1059
Glutaminsyre 447 1010 1059
Glycin 66 150 1059
Prolin 217 490 1059
Serin 151 340 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby