Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 674
Salt kød, pålæg
Engelsk navn
Veal, eye of round, salted, boiled
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,844
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 423 kJ 1003
Energi, kcal 101 kcal 1003
total-N 3,184 g 2,368 - 4,448 6 1061
Protein, total 19,2 g 14,1 - 27,1 6 1061
Protein, deklaration 19,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 2,6 g 1,3 - 5,7 23 1306, 1818
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 5,1 g 20 1306
Tørstof 26,9 g 24,6 - 31,6 20 1306
Vand 73,1 g 68,400 - 75,400 20 1306
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 20 1306
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 20 1306
E-vitamin 0,030 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,030 mg 20 1306
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,033 mg 20 1306
B2-vitamin, riboflavin 0,062 mg 20 1306
Niacin 6,35 NE 1003
niacin 2,90 mg 20 1306
B6-vitamin 0,340 mg 20 1306
Pantothensyre 0,230 mg 20 1306
Biotin 0,920 µg 20 1306
Folat 8,60 µg 20 1306
Frit folat 4,00 µg T 891
C-vitamin 46,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 46,0 mg 20 1306
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 2100 mg 1500 - 2550 20 1306
Natrium, Na 1805 mg 1450 - 2180 20 1306
Kalium, K 273 mg 20 1306
Calcium, Ca 5,19 mg 20 1306
Magnesium, Mg 17,9 mg 20 1306
Phosphor, P 309 mg 20 1306
Jern, Fe 1,45 mg 20 1306
Kobber, Cu 0,050 mg 20 1306
Zink, Zn 2,68 mg 20 1306
Jod, I 0,900 µg 1003
Mangan, Mn 0,012 mg 20 1306
Chrom, Cr 14,0 µg 20 1306
Selen, Se 5,10 µg 20 1306
Molybdæn, Mo 0 µg 8 T 891
Nikkel, Ni 2,00 µg 20 1306
Kviksølv, Hg 0,050 µg 0 - 0,7 85 T 891
Arsen, As 0,530 µg 0 - 3,4 85 T 891
Cadmium, Cd 0,900 µg 0 - 8 85 T 891
Bly, Pb 2,50 µg 0 - 15 85 T 891
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,230 mg 1 T 891
Tyramin 2,35 mg 1 T 891
Phenylethylamin 0,003 mg 1 T 891
Putrescin 0,230 mg 1 T 891
Cadaverin 0,840 mg 1 T 891
Spermin 2,58 mg 1 T 891
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,00 1306
C12:0 0,000 0,00 1306
C14:0 0,058 2,64 1306
C16:0 0,630 28,7 1306
C18:0 0,310 14,1 1306
C20:0 0,000 0,00 1306
C22:0 0,000 0,00 1306
C24:0 0,000 0,00 1306
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,020 0,89 1306
C16:1,n-7 0,119 5,42 1306
C18:1,n-9 0,940 42,9 1306
C20:1,n-11 0,000 0,00 1306
C18:1,trans n-9 0,019 0,84 1306
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,072 3,30 1306
C18:3,n-3 0,000 0,00 1306
C20:4,n-6 0,026 1,18 1306
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1306
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,998 45,5 1003
Sum monoumættede 1,08 49,2 1003
Sum polyumættede 0,098 4,47 1003
Sum transfedtsyrer 0,019 0,86 1003
Fedtsyrer, total 2,19 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,00 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,098 4,47 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 42 mg 20 1306
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 955 300 T 798
Leucin 1500 470 T 798
Lysin 1560 490 T 798
Methionin 478 150 T 798
Cystin 159 50 T 798
Phenylalanin 764 240 T 798
Tyrosin 669 210 T 798
Threonin 796 250 T 798
Tryptofan 207 65 T 798
Valin 987 310 T 798
Arginin 1240 390 T 798
Histidin 637 200 T 798
Alanin 1150 360 T 798
Asparaginsyre 1780 560 T 798
Glutaminsyre 2680 840 T 798
Glycin 1020 320 T 798
Prolin 860 270 T 798
Serin 796 250 T 798

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby