Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 680
Grønne bønner, konserves
Engelsk navn
Beans, green, canned
Taxonomisk navn
Phaseolus vulgaris L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 45 18 1015
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 103 kJ 1003
Energi, kcal 25 kcal 1003
total-N 0,240 g 0,208 - 0,288 4 1346, 1825
Protein, total 1,5 g 1,300 - 1,800 4 1346, 1825
Protein, deklaration 1,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 5,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 2,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,8 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 2,4 g 1,9 - 3,0 4 1825
Fedt, total 0,3 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,2 g 1,0 - 1,5 4 1825
Tørstof 8,2 g 6,500 - 10,100 8 1808, 1825
Vand 91,8 g 89,900 - 93,500 8 1808, 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 32,3 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 387 µg 379 359 - 430 4 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1001
E-vitamin 0,250 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,250 mg 0,19 - 0,28 2 1034
B2-vitamin, riboflavin 0,060 mg 1 1022
Niacin 0,383 NE 1003
niacin 0,100 mg 0,05 - 0,20 4 1018
B6-vitamin 0,030 mg 6 1938
Pantothensyre 0,090 mg 0,07 - 0,11 1343
Folat 13,0 µg 10 - 16 1343
Frit folat 3,00 µg 1001
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 3,40 mg 1003
L-ascorbinsyre 3,40 mg 1073 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 259 mg 58 1938
Kalium, K 92,0 mg 701 1938
Calcium, Ca 47,3 mg 32,1 - 56,0 6 1015
Magnesium, Mg 13,0 mg 1349
Phosphor, P 30,5 mg 21,2 - 36,2 6 1015
Jern, Fe 0,550 mg 0,14 - 0,74 5 1043
Kobber, Cu 0,230 mg 0,22 - 0,23 1343
Zink, Zn 0,250 mg 1001
Jod, I 1,60 µg 0,5 - 2,9 4 1055
Mangan, Mn 0,024 mg 1349
Selen, Se 0,900 µg 1349
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0,003 mg 2 1487
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,077 32,1 T 764
C18:0 0,011 4,40 T 764
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,009 3,77 T 764
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,066 27,7 T 764
C18:3,n-3 0,077 32,1 T 764
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,088 36,7 1003
Sum monoumættede 0,009 3,75 1003
Sum polyumættede 0,143 59,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,240 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,077 32,1 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,066 27,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 58 240 T 764
Leucin 84 350 T 764
Lysin 91 380 T 764
Methionin 22 91 T 764
Cystin 6 25 T 764
Phenylalanin 41 170 T 764
Tyrosin 31 130 T 764
Threonin 62 260 T 764
Tryptofan 17 69 T 764
Valin 74 310 T 764
Arginin 55 230 T 764
Histidin 29 120 T 764
Alanin 74 310 T 764
Asparaginsyre 204 850 T 764
Glutaminsyre 156 650 T 764
Glycin 50 210 T 764
Prolin 46 190 T 764
Serin 106 440 T 764

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby