Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 682
Kråse, kylling, rå
Engelsk navn
Gizzard, chicken, raw
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,830
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 473 kJ 1003
Energi, kcal 113 kcal 1003
total-N 2,912 g 2,832 - 2,992 15 1346
Protein, total 18,2 g 17,700 - 18,700 15 1346
Protein, deklaration 18,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,5 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 4,2 g 3,0 - 5,4 14 1346
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 1346
Tørstof 23,8 g 1346
Vand 76,2 g 1346
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 65,0 RE 1003
Retinol 65,0 µg 1346
ß-caroten 0 µg 1655
E-vitamin 0,200 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,200 mg 1 1034
B1-vitamin 0,090 mg 0,030 - 0,136 3 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,050 mg 1 1022
Niacin 7,52 NE 1003
niacin 4,50 mg 3,90 - 5,50 3 1018
B6-vitamin 0,120 mg 0,115 - 0,130 2 1025
Pantothensyre 0,631 mg 1 1938
Biotin 1,00 µg 1002
Folat 38,0 µg 6 1803
Frit folat 10,0 µg 132 1002
B12-vitamin 0,600 µg 1 1044
C-vitamin 3,70 mg 1003
L-ascorbinsyre 3,70 mg 1 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 69,0 mg 49,0 - 86,0 3 1058
Kalium, K 188 mg 135 - 221 3 1058
Calcium, Ca 11,0 mg 1 1938
Magnesium, Mg 13,0 mg 12,7 - 14,1 3 1058
Phosphor, P 148 mg 1 1938
Jern, Fe 2,49 mg 1 1938
Kobber, Cu 0,116 mg 1 1938
Zink, Zn 2,72 mg 1 1938
Jod, I 0,400 µg 132 1002
Mangan, Mn 0,055 mg 1 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,030 0,90 1346
C16:0 0,648 19,6 1346
C18:0 0,349 10,6 1346
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,180 5,45 1346
C18:1,n-9 0,889 26,9 1346
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,858 26,0 1346
C18:3,n-3 0,030 0,90 1346
C20:4,n-6 0,320 9,69 1346
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,03 31,1 1003
Sum monoumættede 1,07 32,4 1003
Sum polyumættede 1,21 36,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 3,30 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,030 0,90 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,18 35,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 240 mg 1 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 844 290 1346
Leucin 1280 440 1346
Lysin 1250 430 1346
Methionin 466 160 1346
Cystin 239 82 1346
Phenylalanin 757 260 1346
Tyrosin 553 190 1346
Threonin 844 290 1346
Tryptofan 181 62 1027
Valin 815 280 1346
Arginin 1310 450 1346
Histidin 379 130 1346
Alanin 728 250 1346
Asparaginsyre 1660 570 1346
Glutaminsyre 3120 1070 1346
Glycin 961 330 1346
Prolin 932 320 1346
Serin 815 280 1346

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby