Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 685
Brøndkarse, rå
Engelsk navn
Watercress, raw
Taxonomisk navn
Nasturtium officinalis R. Br.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 87 18 1015
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 78 kJ 1003
Energi, kcal 19 kcal 1003
total-N 0,320 g 0,320 0,272 - 0,368 2 1342, 1825
Protein, total 2,0 g 2,0 1,700 - 2,300 2 1342, 1825
Protein, deklaration 2,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 2,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 1,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 1,6 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 1,2 g 1 1825
Fedt, total 0,2 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 1 1825
Tørstof 5,9 g 5,200 - 100,000 3 1808, 1825
Vand 94,1 g 0,000 - 94,800 3 1808, 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 334 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 4010 µg 3390 - 4640 2 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 1,00 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,00 mg 1344
B1-vitamin 0,100 mg 1344
B2-vitamin, riboflavin 0,100 mg 1344
Niacin 1,03 NE 1003
niacin 0,600 mg 1344
B6-vitamin 0,130 mg 1344
Pantothensyre 0,100 mg 1344
Biotin 0,400 µg 1344
Folat 9,00 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 60,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 60,0 mg 40 - 80 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 60,0 mg 1344
Kalium, K 310 mg 1344
Calcium, Ca 82,8 mg 69,0 - 95,1 6 1015
Magnesium, Mg 17,0 mg 1344
Phosphor, P 68,3 mg 46,8 - 91,4 6 1015
Jern, Fe 1,60 mg 1344
Kobber, Cu 0,140 mg 1344
Zink, Zn 0,200 mg 1344
Jod, I 13,5 µg 4,3 - 47 8 T 8
Mangan, Mn 0,500 mg 1351
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Oxalsyre, total 0,310 mg 1346
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0,600 g 1344
Stivelse 0,100 g 1344
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 80 250 1342
Leucin 144 450 1342
Lysin 115 360 1342
Methionin 17 54 1342
Cystin 6 19 1342
Phenylalanin 99 310 1342
Tyrosin 54 170 1342
Threonin 115 360 1342
Tryptofan 26 82 1342
Valin 118 370 1342
Arginin 131 410 1342
Histidin 35 110 1342
Alanin 118 370 1342
Asparaginsyre 163 510 1342
Glutaminsyre 166 520 1342
Glycin 96 300 1342
Prolin 83 260 1342
Serin 51 160 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby