Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 691
Kartoffel, konserves
Engelsk navn
Potato, canned
Taxonomisk navn
Solanum tuberosum L.
Synonymer
Kartofler
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 33 18 1015
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,716
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 236 kJ 1003
Energi, kcal 56 kcal 1003
total-N 0,226 g 5 1938
Protein, total 1,4 g 5 1938
Protein, deklaration 1,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 13,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 10,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 10,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 2,3 g 10 1354
Fedt, total 0,2 g 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 5 1938
Tørstof 15,7 g 5 1938
Vand 84,3 g 5 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1656
B1-vitamin 0,068 mg 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,013 mg 1938
Niacin 1,28 NE 1003
niacin 0,915 mg 1938
B6-vitamin 0,188 mg 1938
Pantothensyre 0,354 mg 1938
Folat 6,00 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 5,10 mg 1003
L-ascorbinsyre 5,10 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 219 mg 1938
Kalium, K 229 mg 1938
Calcium, Ca 49,6 mg 3,88 - 63,4 6 1015
Magnesium, Mg 14,0 mg 1938
Phosphor, P 29,5 mg 20,2 - 34,3 6 1015
Jern, Fe 1,26 mg 5 1938
Kobber, Cu 0,057 mg 5 1938
Zink, Zn 0,280 mg 5 1938
Mangan, Mn 0,097 mg 5 1938
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Oxalsyre, total 0,050 mg 1342
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 0,260 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,001 0,71 1342
C12:0 0,008 5,00 1342
C14:0 0,001 0,71 1342
C16:0 0,035 23,6 1342
C18:0 0,008 5,00 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,002 1,43 1342
C18:1,n-9 0,002 1,43 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,071 47,1 1342
C18:3,n-3 0,023 15,0 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,053 35,1 1003
Sum monoumættede 0,004 2,65 1003
Sum polyumættede 0,094 62,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,151 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,023 15,2 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,071 47,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 57 250 1342
Leucin 86 380 1342
Lysin 86 380 1342
Methionin 22 98 1342
Cystin 18 80 1342
Phenylalanin 63 280 1342
Tyrosin 52 230 1342
Threonin 52 230 1342
Tryptofan 22 98 1342
Valin 79 350 1342
Arginin 66 290 1342
Histidin 32 140 1342
Alanin 43 190 1342
Asparaginsyre 346 1530 1342
Glutaminsyre 237 1050 1342
Glycin 43 190 1342
Prolin 52 230 1342
Serin 61 270 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby