DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 691
Kartoffel, konserves
Engelsk navn
Potato, canned
Taxonomisk navn
Solanum tuberosum L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 33 18 1015
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,716
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 236 kJ 1003
Energi, kcal 56 kcal 1003
Nitrogen, total 0,226 g 5 1938
Protein, videnskabelig 1,4 g 5 1938
Protein, deklaration 1,4 g 5 1938
Kulhydrat, difference 13,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 10,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 10,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 2,3 g 10 1354
Fedt, total 0,2 g 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 5 1938
Tørstof 15,7 g 5 1938
Vand 84,3 g 5 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1656
B1-vitamin 0,0680 mg 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,0130 mg 1938
Niacinækvivalent 1,28 NE 1003
Niacin 0,915 mg 1938
B6-vitamin 0,188 mg 1938
Pantothensyre 0,354 mg 1938
Folat 6,00 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 5,10 mg 1003
L-ascorbinsyre 5,10 mg 1938
beta-caroten 0 µg 1342
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 219 mg 1938
Kalium, K 229 mg 1938
Calcium, Ca 49,6 mg 3,88 - 63,4 6 1015
Magnesium, Mg 14,0 mg 1938
Fosfor, P 29,5 mg 20,2 - 34,3 6 1015
Jern, Fe 1,26 mg 5 1938
Kobber, Cu 0,0570 mg 5 1938
Zink, Zn 0,280 mg 5 1938
Mangan, Mn 0,0970 mg 5 1938
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Oxalsyre 0,0500 mg 1342
Organiske syrer, tot. 0,0500 g 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 0,260 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,001 0,714 1342
C12:0 0,008 5 1342
C14:0 0,001 0,714 1342
C16:0 0,035 23,5 1342
C18:0 0,008 5 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,002 1,42 1342
C18:1,n-9 0,002 1,42 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,071 47,1 1342
C18:3,n-3 (ALA) 0,023 15 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,053 35 1003
Sum monoumættede 0,004 2,85 1003
Sum polyumættede 0,093 62,1 1003
Fedtsyrer, total 0,150 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,023 15 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,071 47,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 57 250 1342
Leucin 86 380 1342
Lysin 86 380 1342
Methionin 22 98 1342
Cystin 18 80 1342
Phenylalanin 63 280 1342
Tyrosin 52 230 1342
Threonin 52 230 1342
Tryptofan 22 98 1342
Valin 79 350 1342
Arginin 66 290 1342
Histidin 32 140 1342
Alanin 43 190 1342
Asparaginsyre 346 1530 1342
Glutaminsyre 237 1050 1342
Glycin 43 190 1342
Prolin 52 230 1342
Serin 61 270 1342

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby