Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 693
Skinke, kogt, skiveskåret
Engelsk navn
Pork, ham, boiled, sliced
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,851
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 460 kJ 1003
Energi, kcal 110 kcal 1003
total-N 2,877 g 2,48 - 3,36 43 1306, 2125
Protein, total 18,0 g 15,500 - 21,000 43 1306, 2125
Protein, deklaration 18,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,6 g 1003
Tilsat sukker 1,0 g 1298
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 3,9 g 1,3 - 13,0 43 1306, 2125
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 4,0 g 3,03 - 4,34 43 1306, 2125
Tørstof 26,5 g 22,9 - 33,0 43 1306, 2125
Vand 73,5 g 67,000 - 77,100 43 1306, 2125
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 20 1306
D-vitamin 0,430 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 20 1306
25-hydroxycholecalciferol 0,086 µg 1300
E-vitamin 0,330 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,330 mg 20 1306
B1-vitamin 0,900 mg 20 1306
B2-vitamin, riboflavin 0,157 mg 20 1306
Niacin 8,77 NE 1003
niacin 5,50 mg 20 1306
B6-vitamin 0,320 mg 20 1306
Pantothensyre 0,670 mg 20 1306
Folat 1,30 µg 20 1306
B12-vitamin 0,540 µg 20 1306
C-vitamin 29,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 29,0 mg 20 1306
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1531 mg 1514 1113 - 1913 23 2125
Natrium, Na 1080 mg 1023 863 - 1404 23 2125
Kalium, K 327 mg 20 1306
Calcium, Ca 6,32 mg 20 1306
Magnesium, Mg 21,0 mg 20 1306
Phosphor, P 302 mg 20 1306
Jern, Fe 0,690 mg 20 1306
Kobber, Cu 0,080 mg 20 1306
Zink, Zn 1,69 mg 20 1306
Mangan, Mn 0,011 mg 20 1306
Chrom, Cr 7,10 µg 20 1306
Selen, Se 7,50 µg 20 1306
Nikkel, Ni 2,00 µg 20 1306
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,00 1306
C12:0 0,000 0,00 1306
C14:0 0,048 1,44 1306
C16:0 0,819 24,7 1306
C18:0 0,439 13,2 1306
C20:0 0,000 0,00 1306
C22:0 0,000 0,00 1306
C24:0 0,000 0,00 1306
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1306
C16:1,n-7 0,099 3,00 1306
C18:1,n-9 1,45 43,8 1306
C20:1,n-11 0,027 0,82 1306
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 1306
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,361 10,9 1306
C18:3,n-3 0,030 0,91 1306
C20:4,n-6 0,041 1,24 1306
C22:6,n-3 0,000 0,00 1306
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1306
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,31 39,4 1003
Sum monoumættede 1,58 47,6 1003
Sum polyumættede 0,432 13,0 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 3,32 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,030 0,90 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,402 12,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 55 mg 20 1306
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 892 310 T 777
Leucin 1350 470 T 777
Lysin 1610 560 T 777
Methionin 460 160 T 777
Cystin 121 42 T 777
Phenylalanin 662 230 T 777
Tyrosin 604 210 T 777
Threonin 777 270 T 777
Tryptofan 196 68 T 777
Valin 978 340 T 777
Arginin 1060 370 T 777
Histidin 690 240 T 777
Alanin 1040 360 T 777
Asparaginsyre 1610 560 T 777
Glutaminsyre 2390 830 T 777
Glycin 834 290 T 777
Prolin 662 230 T 777
Serin 719 250 T 777

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby