DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 704
Kokosmel
Engelsk navn
Coconut meat, desiccated
Taxonomisk navn
Cocos nucifera L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,30
FCF 0,915 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2836 kJ 1003
Energi, kcal 685 kcal 1003
Nitrogen, total 1,220 g 1 2128
Protein, videnskabelig 6,5 g 1 2128
Protein, deklaration 7,6 g 1 2128
Kulhydrat, difference 27,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 27,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 5,3 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Fedt, total 61,3 g 1 2128
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,0 g 1 2128
Tørstof 96,7 g 1 2128
Vand 3,3 g 1 2128
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1 1655
D2 ergocalciferol 0 µg 1 1655
25-hydroxy D3-vitamin 0 µg 1 1655
25-hydroxyergocalciferol 0 µg 1 1655
E-vitamin α-TE
alfa-tokoferol mg 1 2128
gamma-tokoferol mg 1 2128
delta-tokoferol mg 1 2128
K1-vitamin µg 1 2128
B1-vitamin 0,0265 mg 1 2128
B2-vitamin, riboflavin mg 1 2128
Niacinækvivalent 1,62 NE 1003
Niacin 0,604 mg 1 2128
B6-vitamin 0,0859 mg 1 2128
Pantothensyre mg 1 2128
Biotin 8,45 µg 1 2128
Folat 20,6 µg 1 2128
B12-vitamin 0 µg 1 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
beta-caroten 0 µg 1 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 18,5 mg 1 2128
Kalium, K 710 mg 1 2128
Calcium, Ca 11,0 mg 8,1 - 14,2 7 2128, 1015
Magnesium, Mg 100,0 mg 1 2128
Fosfor, P 184 mg 165 - 196 7 2128, 1015
Jern, Fe 2,75 mg 1 2128
Kobber, Cu 0,760 mg 1 2128
Zink, Zn 1,45 mg 1 2128
Jod, I µg 1 2128
Mangan, Mn 2,35 mg 1 2128
Chrom, Cr 5,86 µg 0,3 - 15,3 11 1804, 2128
Selen, Se 6,90 µg 2,5 - 17,7 11 1804, 2128
Molybdæn, Mo 18,5 µg 1 2128
Nikkel, Ni 145 µg 43,7 - 441 11 1804, 2128
Kviksølv, Hg µg 1 2128
Arsen, As µg 1 2128
Cadmium, Cd 1,50 µg 1 2128
Bly, Pb µg 1 2128
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,200 g 1 2128
Galaktose g 1 2128
Glukose g 1 2128
Monosaccharider, total 0,200 g 1003
Laktose g 1 2128
Maltose g 1 2128
Sakkarose 5,05 g 1 2128
Disaccharider, total 5,05 g 1003
Sukkerarter, total 5,25 g 1003
Stivelse g 1 2128
IDF 23,8 g 1 2128
SDFP 0,9 g 1 2128
SDFS g 1 2128
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 2128
C6:0 0,601 1,07 2128
C8:0 5,728 10,2 2128
C10:0 3,985 7,1 2128
C12:0 27,358 48,7 2128
C13:0 2128
C14:0 9,736 17,3 2128
C15:0 0,000 0 2128
C16:0 4,255 7,58 2128
C17:0 0,000 0 2128
C18:0 1,658 2,95 2128
C20:0 2128
C21:0 0,000 0 2128
C22:0 2128
C23:0 0,000 0 2128
C24:0 2128
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:1,n-1 0,000 0 2128
C14:1,n-5 0,000 0 2128
C15:1 0,000 0 2128
C16:1,n-7 0,000 0 2128
C17:1,n-7 0,000 0 2128
C18:1,n-9 2,367 4,22 2128
C18:1,n-7 2128
C20:1,n-9 0,000 0 2128
C20:1,n-11 0,000 0 2128
C22:1,n-9 0,000 0 2128
C22:1,n-11 0,000 0 2128
C24:1,n-9 0,000 0 2128
C14:1,trans 0,000 0 2128
C16:1,trans 0,000 0 2128
C18:1,trans 0,000 0 2128
C20:1,trans 0,000 0 2128
C22:1,trans 0,000 0 2128
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,382 0,681 2128
C18:3,n-3 (ALA) 0,000 0 2128
C18:3,n-6 0,000 0 2128
C18:4,n-3 0,000 0 2128
C20:2,n-6 0,000 0 2128
C22:2,n-6 0,000 0 2128
C22:4,n-6 0,000 0 2128
C22:5,n-6 0,000 0 2128
C20:3,n-3 0,000 0 2128
C20:3,n-6 0,000 0 2128
C20:4,n-6 0,000 0 2128
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 2128
C22:5,n-3 0,000 0 2128
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 2128
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 2128
Sum mættede 53,323 95 1003
Sum monoumættede 2,367 4,22 1003
Sum polyumættede 0,382 0,681 1003
Transfedtsyrer, total 0,000 0 1003
Fedtsyrer, total 56,072 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,382 0,681 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 219 2128
Leucin 434 2128
Lysin 314 2128
Methionin 122 2128
Cystin 119 2128
Phenylalanin 295 2128
Tyrosin 162 2128
Threonin 222 2128
Tryptofan 61 2128
Valin 354 2128
Arginin 968 2128
Histidin 150 2128
Alanin 337 2128
Asparaginsyre 578 2128
Glutaminsyre 1330 2128
Glycin 308 2128
Prolin 263 2128
Hydroxyprolin 0 1655
Serin 327 2128

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby