Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 724
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå
Engelsk navn
Pork, ham, topside (M. Semimembranosus), lean, raw
Taxonomisk navn
Sus scrofa
Synonymer
Wok strimler, Tynde skinkestrimler
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 446 kJ 1003
Energi, kcal 107 kcal 1003
total-N 3,423 g 3,184 - 3,728 46 1336, 1832, 2091
Protein, total 21,4 g 19,900 - 23,300 46 1336, 1832, 2091
Protein, deklaration 21,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 2,2 g 0,9 - 3,3 22 1832, 2091
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,2 g 1,2 1,11 - 1,17 4 2091
Tørstof 24,8 g 23,200 - 26,400 22 1832, 2091
Vand 75,2 g 73,600 - 76,800 22 1832, 2091
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 2,23 RE 1003
Retinol 2,23 µg 1,50 1,4 - 4,5 4 2091
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,268 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,033 µg 0,029 0,014 - 0,066 5 1300, 2091
25-hydroxycholecalciferol 0,047 µg 0,045 0,041 - 0,058 4 2091
E-vitamin 0,408 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,408 mg 0,340 0,33 - 0,62 4 2091
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 1,15 mg 1,19 0,927 - 1,280 4 2091
B2-vitamin, riboflavin 0,122 mg 0,124 0,104 - 0,135 4 2091
Niacin 11,8 NE 1003
niacin 7,93 mg 7,85 7,5 - 8,5 4 2091
B6-vitamin 0,703 mg 0,680 0,62 - 0,83 4 2091
Pantothensyre 0,468 mg 0,370 0,31 - 0,82 4 2091
Biotin 1,78 µg 1,70 1,6 - 2,1 4 2091
Folat 1,50 µg 0,8 - 4,6 10 T 988
B12-vitamin 0,700 µg 0,700 0,3 - 1,1 4 2091
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 42,1 mg 42,1 41,2 - 42,9 4 2091
Kalium, K 387 mg 386 368 - 409 4 2091
Calcium, Ca 4,24 mg 4,28 4,05 - 4,36 4 2091
Magnesium, Mg 25,2 mg 25,2 24,6 - 25,9 4 2091
Phosphor, P 209 mg 210 201 - 214 4 2091
Jern, Fe 0,463 mg 0,460 0,42 - 0,51 4 2091
Kobber, Cu 0,100 mg 0 - 0,22 270 1102, 2091
Zink, Zn 3,57 mg 0 - 6,9 270 1102, 2091
Jod, I 1,00 µg 1003
Mangan, Mn 0,007 mg 0,007 0,006 - 0,007 4 2091
Chrom, Cr 0,278 µg 0,260 0,09 - 0,5 4 2091
Selen, Se 6,94 µg 0 - 300 235 1102, 2091
Molybdæn, Mo 0 µg 1 1348
Nikkel, Ni 0,238 µg 0,260 0,11 - 0,32 4 2091
Kviksølv, Hg 0,130 µg 0,000 0 - 2,3 126 1533
Arsen, As 2,00 µg 0 - 18 266 1102
Cadmium, Cd 1,90 µg 1,00 0 - 24 126 1533
Bly, Pb 5,60 µg 2,80 0 - 9,2 126 1533
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,075 mg 0,074 - 0,076 3 1460
Tyramin 0,075 mg 0,074 - 0,076 3 1460
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,025 1,23 2091
C16:0 0,483 24,0 2091
C17:0 0,006 0,27 2091
C18:0 0,260 12,9 2091
C20:0 0,000 0,00 2091
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,064 3,20 2091
C17:1,n-7 0,007 0,36 2091
C18:1,n-9 0,840 41,7 2091
C18:1,n-7 0,087 4,29 2091
C20:1,n-9 0,017 0,82 2091
C18:1,trans n-9 0,006 0,27 2091
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,156 7,76 2091
C18:3,n-3 0,008 0,41 2091
C20:2,n-6 0,006 0,32 2091
C20:4,n-6 0,043 2,15 2091
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,774 38,4 1003
Sum monoumættede 1,02 50,7 1003
Sum polyumættede 0,213 10,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,006 0,29 1003
Fedtsyrer, total 2,01 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,008 0,39 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,205 10,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 58 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1060 310 1059
Leucin 1610 470 1059
Lysin 1920 560 1059
Methionin 548 160 1059
Cystin 144 42 1059
Phenylalanin 787 230 1059
Tyrosin 719 210 1059
Threonin 924 270 1059
Tryptofan 233 68 1059
Valin 1160 340 1059
Arginin 1270 370 1059
Histidin 822 240 1059
Alanin 1230 360 1059
Asparaginsyre 1920 560 1059
Glutaminsyre 2840 830 1059
Glycin 993 290 1059
Prolin 787 230 1059
Serin 856 250 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby