DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 729
Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg
Engelsk navn
Turkey, breast, boiled/smoked, sliced
Taxonomisk navn
Meleagris gallopavo
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,852
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 453 kJ 1003
Energi, kcal 107 kcal 1003
Nitrogen, total 3,360 g 15 1306
Protein, videnskabelig 21,0 g 15 1306
Protein, deklaration 21,0 g 15 1306
Kulhydrat, difference 1,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 1,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 1,7 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 1,8 g 0,9 - 3,8 15 1306
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,5 g 15 1306
Tørstof 28,0 g 25,8 - 28,3 15 1306
Vand 72,0 g 71,7 - 74,2 15 1306
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 15 1306
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 15 1306
E-vitamin 0,170 α-TE
alfa-tokoferol 0,170 mg 15 1306
B1-vitamin 0,136 mg 15 1306
B2-vitamin, riboflavin 0,0950 mg 15 1306
Niacinækvivalent 12,2 NE 1003
Niacin 8,60 mg 15 1306
B6-vitamin 0,370 mg 15 1306
Pantothensyre 0,630 mg 15 1306
Biotin 1,60 µg 15 1306
Folat 10,5 µg 15 1306
B12-vitamin 0,950 µg 15 1306
C-vitamin 18,8 mg 1003
L-ascorbinsyre 18,8 mg 15 1306
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1410 mg 1210 - 1670 15 1306
Natrium, Na 1000 mg 834 - 1210 15 1306
Kalium, K 425 mg 15 1306
Calcium, Ca 10,9 mg 15 1306
Magnesium, Mg 25,5 mg 15 1306
Fosfor, P 236 mg 15 1306
Jern, Fe 0,390 mg 15 1306
Kobber, Cu 0,0300 mg 15 1306
Zink, Zn 1,06 mg 15 1306
Mangan, Mn 0 mg 15 1306
Chrom, Cr 16,0 µg 15 1306
Selen, Se 7,90 µg 15 1306
Nikkel, Ni 1,70 µg 15 1306
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0 1306
C12:0 0,000 0 1306
C14:0 0,016 1,04 1306
C16:0 0,350 22,8 1306
C18:0 0,144 9,38 1306
C20:0 0,000 0 1306
C22:0 0,000 0 1306
C24:0 0,000 0 1306
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1306
C16:1,n-7 0,066 4,3 1306
C18:1,n-9 0,510 33,2 1306
C20:1,n-11 0,000 0 1306
C18:1,trans 0,000 0 1306
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,360 23,4 1306
C18:3,n-3 (ALA) 0,030 1,95 1306
C20:4,n-6 0,037 2,41 1306
C22:6,n-3 (DHA) 0,012 0,782 1306
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,009 0,586 1306
Sum mættede 0,510 33,2 1003
Sum monoumættede 0,576 37,5 1003
Sum polyumættede 0,439 28,6 1003
Transfedtsyrer, total 0,000 0 1003
Fedtsyrer, total 1,534 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,042 2,73 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,397 25,8 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 50 mg 15 1306
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 941 280 T 732
Leucin 1450 430 T 732
Lysin 1780 530 T 732
Methionin 538 160 T 732
Cystin 134 40 T 732
Phenylalanin 773 230 T 732
Tyrosin 605 180 T 732
Threonin 840 250 T 732
Tryptofan 215 64 T 732
Valin 1140 340 T 732
Arginin 1280 380 T 732
Histidin 638 190 T 732
Alanin 1180 350 T 732
Asparaginsyre 1780 530 T 732
Glutaminsyre 2690 800 T 732
Glycin 1140 340 T 732
Prolin 907 270 T 732
Serin 806 240 T 732

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby