Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 729
Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg
Engelsk navn
Turkey, breast, boiled/smoked, sliced
Taxonomisk navn
Meleagris gallopavo
Synonymer
Kalkunbryst
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,852
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 441 kJ 1003
Energi, kcal 105 kcal 1003
total-N 3,319 g 2,96 - 3,41 21 1306, 2125
Protein, total 20,7 g 18,500 - 21,313 21 1306, 2125
Protein, deklaration 20,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 1,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 1,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 1,7 g 1003
Tilsat sukker 1,0 g 1298
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 1,6 g 0,62 - 3,8 21 1306, 2125
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,5 g 3,11 - 4,21 21 1306, 2125
Tørstof 27,5 g 24,5 - 28,5 21 1306, 2125
Vand 72,5 g 71,500 - 75,500 21 1306, 2125
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 15 1306
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 15 1306
E-vitamin 0,170 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,170 mg 15 1306
B1-vitamin 0,136 mg 15 1306
B2-vitamin, riboflavin 0,095 mg 15 1306
Niacin 12,1 NE 1003
niacin 8,60 mg 15 1306
B6-vitamin 0,370 mg 15 1306
Pantothensyre 0,630 mg 15 1306
Biotin 1,60 µg 15 1306
Folat 10,5 µg 15 1306
B12-vitamin 0,950 µg 15 1306
C-vitamin 18,8 mg 1003
L-ascorbinsyre 18,8 mg 15 1306
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1405 mg 1008 - 1745 21 1306, 2125
Natrium, Na 1000 mg 834 - 1215 21 1306, 2125
Kalium, K 425 mg 15 1306
Calcium, Ca 10,9 mg 15 1306
Magnesium, Mg 25,5 mg 15 1306
Phosphor, P 236 mg 15 1306
Jern, Fe 0,390 mg 15 1306
Kobber, Cu 0,030 mg 15 1306
Zink, Zn 1,06 mg 15 1306
Mangan, Mn 0 mg 15 1306
Chrom, Cr 16,0 µg 15 1306
Selen, Se 7,90 µg 15 1306
Nikkel, Ni 1,70 µg 15 1306
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,00 1306
C12:0 0,000 0,00 1306
C14:0 0,014 1,04 1306
C16:0 0,309 22,8 1306
C18:0 0,127 9,39 1306
C20:0 0,000 0,00 1306
C22:0 0,000 0,00 1306
C24:0 0,000 0,00 1306
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1306
C16:1,n-7 0,058 4,30 1306
C18:1,n-9 0,450 33,2 1306
C20:1,n-11 0,000 0,00 1306
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 1306
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,318 23,5 1306
C18:3,n-3 0,026 1,96 1306
C20:4,n-6 0,033 2,41 1306
C22:6,n-3 0,011 0,78 1306
Andre fedtsyrer 0,008 0,58 1306
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,450 33,2 1003
Sum monoumættede 0,508 37,5 1003
Sum polyumættede 0,388 28,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 1,35 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,037 2,73 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,351 25,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 50 mg 15 1306
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 929 280 T 732
Leucin 1430 430 T 732
Lysin 1760 530 T 732
Methionin 531 160 T 732
Cystin 133 40 T 732
Phenylalanin 763 230 T 732
Tyrosin 597 180 T 732
Threonin 830 250 T 732
Tryptofan 212 64 T 732
Valin 1130 340 T 732
Arginin 1260 380 T 732
Histidin 631 190 T 732
Alanin 1160 350 T 732
Asparaginsyre 1760 530 T 732
Glutaminsyre 2660 800 T 732
Glycin 1130 340 T 732
Prolin 896 270 T 732
Serin 797 240 T 732

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby