DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 744
Tørkage, napoleonshatte
Engelsk navn
Pastry, napoleon hat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,70
FCF 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1983 kJ 1003
Energi, kcal 474 kcal 1003
Nitrogen, total 1,123 g 1,05 - 1,17 3 1062
Protein, videnskabelig 6,4 g 6 - 6,69 3 1062
Protein, deklaration 7,0 g 6,58 - 7,34 3 1062
Kulhydrat, difference 59,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 56,4 g 1003
Kulhydrat, deklaration 55,8 g 1003
Kostfibre 3,0 g T 1173
Fedt, total 24,1 g 23,7 - 24,4 3 1062
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 1001
Tørstof 90,7 g 89,9 - 92,2 3 1062
Vand 9,3 g 7,8 - 10,1 3 1062
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacinækvivalent 1,29 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 132 mg 89 - 158 3 1062
Kalium, K 103 mg 61 - 127 3 1062
Jern, Fe 1,91 mg 1,41 - 2,21 3 1062
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 22,413 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 337 300 T 359
Leucin 528 470 T 359
Lysin 303 270 T 359
Methionin 146 130 T 359
Cystin 124 110 T 359
Phenylalanin 359 320 T 359
Tyrosin 168 150 T 359
Threonin 236 210 T 359
Tryptofan 77 69 T 359
Valin 382 340 T 359
Arginin 314 280 T 359
Histidin 157 140 T 359
Alanin 281 250 T 359
Asparaginsyre 460 410 T 359
Glutaminsyre 1650 1470 T 359
Glycin 236 210 T 359
Prolin 539 480 T 359
Serin 404 360 T 359

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby