DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym, gruppe eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 744
Tørkage, napoleonshatte
Engelsk navn
Pastry, napoleon hat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
FCF 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1983 kJ 1003
Energi, kcal 474 kcal 1003
total-N 1,123 g 1,05 - 1,17 3 1062
Protein, total 6,4 g 6 - 6,69 3 1062
Protein, deklaration 7,0 g 6,58 - 7,34 3 1062
Kulhydrat, difference 59,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 56,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 55,8 g 1003
Kostfibre 3,0 g
Fedt, total 24,1 g 23,7 - 24,4 3 1062
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 1001
Tørstof 90,7 g 89,9 - 92,2 3 1062
Vand 9,3 g 7,8 - 10,1 3 1062
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacin 1,29 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 132 mg 89 - 158 3 1062
Kalium, K 103 mg 61 - 127 3 1062
Jern, Fe 1,91 mg 1,41 - 2,21 3 1062
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 22,413 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 337 300
Leucin 528 470
Lysin 303 270
Methionin 146 130
Cystin 124 110
Phenylalanin 359 320
Tyrosin 150 150
Threonin 236 210
Tryptofan 77 69
Valin 330 340
Arginin 314 280
Histidin 157 140
Alanin 281 250
Asparaginsyre 460 410
Glutaminsyre 1650 1470
Glycin 236 210
Prolin 539 480
Serin 404 360

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby