DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 749
Hamburgerryg, røget
Engelsk navn
Pork, saddle, smoked, raw
Taxonomisk navn
Sus scrofa domesticus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 507 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 489 kJ 1003
Energi (kcal) 121 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 116 kcal 1003
Protein 18,4 g 20 T 750.0
Protein fra Aminosyrer 14,7 g 1003
Protein, deklaration 18,4 g 20 T 750.0
Kulhydrat difference 1,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 1,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 4,8 g 2,5 - 9,3 22 T 750.0
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 3,85 g 20 1003
Aske 4,1 g 1003
Tørstof 28,3 g 26,3 - 31 22 T 750.0
Vand 71,7 g 69 - 73,6 22 T 750.0
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 2 T 777.0
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,302 µg 1003
D3-vitamin 0,0820 µg 1300
25-hydroxy D3-vitamin 0,0880 µg 1300
E-vitamin 0,1000 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,1000 mg 1001
Thiamin (B1-vitamin) 0,832 mg 0,86 0,37 - 1,23 20 T 1003.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,140 mg 0,138 0,113 - 0,173 20 T 1003.0
Niacinækvivalent 7,19 NE 1003
Niacin 3,90 mg 1003
B6-vitamin 0,370 mg 1003
Pantotensyre 0,708 mg 0,7 0,38 - 1,11 20 T 1003.0
Biotin 2,00 µg 1001
Folat 3,92 µg 4,15 2,3 - 5,8 20 T 1003.0
B12-vitamin 0,650 µg 1001
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1540 mg 978 - 2000 20 T 750.0
Kalium 317 mg 20 T 750.0
Calcium 4,90 mg 3,89 - 6,31 6 1015
Magnesium 26,0 mg 1003
Jern 0,550 mg 0,53 - 0,58 3 1043
Kobber 0,0500 mg 20 T 750.0
Zink 1,39 mg 20 T 750.0
Mangan 0,01000 mg 0,01 0,01 - 0,01 20 T 1003.0
Krom 5,30 µg 3,0 0,4 - 7,3 126 T 1003.0
Molybdæn 0 µg 1 T 1003.0
Selen 10,8 µg T 1003.0
Fosfor 241 mg 157 - 388 6 1015
Jod 1,10 µg 0,4 - 1,4 4 1055
Sum mineraler 2130 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1655
Glukose 0 g 1655
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 0 g 1655
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,0 T 750.0
C12:0 0,000 0,0 T 750.0
C14:0 0,062 1,45 T 750.0
C16:0 1,066 25 T 750.0
C18:0 0,620 14,5 T 750.0
C20:0 0,000 0,0 T 750.0
C22:0 0,000 0,0 T 750.0
C24:0 0,000 0,0 T 750.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 T 750.0
C16:1,n-7 0,109 2,55 T 750.0
C18:1,n-9 1,842 43,3 T 750.0
C20:1,n-11 0,036 0,843 T 750.0
C18:1,trans 0,000 0,0 T 750.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,446 10,4 T 750.0
C18:3,n-3 0,039 0,911 T 750.0
C20:4,n-6 0,032 0,752 T 750.0
C22:6,n-3 0,000 0,0 T 750.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 T 750.0
Sum mættede fedtsyrer 1,749 41,1 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,986 46,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,517 12,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 4,251 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,039 0,911 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,478 11,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 55 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,944 T 750.0
Isoleucin 883 300 1059
Leucin 1350 460 1059
Lysin 1650 560 1059
Methionin 471 160 1059
Cystin 124 42 1059
Phenylalanin 677 230 1059
Tyrosin 618 210 1059
Threonin 765 260 1059
Tryptofan 197 67 1059
Valin 972 330 1059
Arginin 1090 370 1059
Histidin 677 230 1059
Alanin 1090 370 1059
Asparaginsyre 1650 560 1059
Glutaminsyre 2500 850 1059
Glycin 913 310 1059
Prolin 707 240 1059
Serin 736 250 1059
Sum essentielle Aminosyrer 7645,57
Sum ikke essentielle aminosyrer 9426,69
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 71,8 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 15 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,895 T 750.0

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby