Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 749
Hamburgerryg, røget
Engelsk navn
Pork, saddle, smoked, raw
Taxonomisk navn
Sus scrofa
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 15
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,915
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 493 kJ 1003
Energi, kcal 118 kcal 1003
total-N 2,671 g 2,630 2,49 - 3,09 13 2125
Protein, total 16,7 g 16,4 15,563 - 19,313 13 2125
Protein, deklaration 16,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 1,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 1,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 1,7 g 1003
Tilsat sukker 1,1 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 4,9 g 1,7 - 9,7 39 2125, T 750
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 4,1 g 4,2 3,00 - 4,93 13 2125
Tørstof 27,4 g 27,6 24,2 - 30,6 13 2125
Vand 72,6 g 72,4 69,400 - 75,800 13 2125
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 2 T 777
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,522 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,082 µg 1300
25-hydroxycholecalciferol 0,088 µg 1300
E-vitamin 0,100 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,100 mg 1001
B1-vitamin 0,832 mg 0,860 0,37 - 1,23 20 T 1003
B2-vitamin, riboflavin 0,140 mg 0,138 0,113 - 0,173 20 T 1003
Niacin 6,88 NE 1003
niacin 3,90 mg 1003
B6-vitamin 0,370 mg 1003
Pantothensyre 0,708 mg 0,700 0,38 - 1,11 20 T 1003
Biotin 2,00 µg 1001
Folat 3,92 µg 4,15 2,3 - 5,8 20 T 1003
B12-vitamin 0,650 µg 1001
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1792 mg 1786 1279 - 2310 13 2125
Natrium, Na 1304 mg 1355 819 - 1615 13 2125
Kalium, K 317 mg 20 T 750
Calcium, Ca 4,90 mg 3,89 - 6,31 6 1015
Magnesium, Mg 26,0 mg 1003
Phosphor, P 241 mg 157 - 388 6 1015
Jern, Fe 0,550 mg 0,53 - 0,58 3 1043
Kobber, Cu 0,050 mg 20 T 750
Zink, Zn 1,39 mg 20 T 750
Jod, I 1,10 µg 0,4 - 1,4 4 1055
Mangan, Mn 0,010 mg 0,010 0,01 - 0,01 20 T 1003
Chrom, Cr 5,30 µg 3,00 0,4 - 7,3 126 T 1003
Selen, Se 10,8 µg T 1003
Molybdæn, Mo 0 µg 1 T 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,00 T 750
C12:0 0,000 0,00 T 750
C14:0 0,065 1,46 T 750
C16:0 1,12 25,1 T 750
C18:0 0,651 14,6 T 750
C20:0 0,000 0,00 T 750
C22:0 0,000 0,00 T 750
C24:0 0,000 0,00 T 750
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 T 750
C16:1,n-7 0,114 2,55 T 750
C18:1,n-9 1,93 43,3 T 750
C20:1,n-11 0,038 0,84 T 750
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 T 750
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,468 10,5 T 750
C18:3,n-3 0,041 0,91 T 750
C20:4,n-6 0,034 0,75 T 750
C22:6,n-3 0,000 0,00 T 750
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 T 750
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,83 41,1 1003
Sum monoumættede 2,08 46,7 1003
Sum polyumættede 0,543 12,2 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 4,46 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,041 0,91 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,502 11,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 55 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 801 300 1059
Leucin 1230 460 1059
Lysin 1500 560 1059
Methionin 427 160 1059
Cystin 112 42 1059
Phenylalanin 614 230 1059
Tyrosin 561 210 1059
Threonin 694 260 1059
Tryptofan 179 67 1059
Valin 881 330 1059
Arginin 988 370 1059
Histidin 614 230 1059
Alanin 988 370 1059
Asparaginsyre 1500 560 1059
Glutaminsyre 2270 850 1059
Glycin 828 310 1059
Prolin 641 240 1059
Serin 668 250 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby