Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 754
Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg
Engelsk navn
Chicken, breast, boiled, sliced
Taxonomisk navn
Gallus domesticus
Synonymer
Kyllingebryst
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,857
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 465 kJ 1003
Energi, kcal 111 kcal 1003
total-N 3,257 g 2,45 - 3,37 26 1306, 2125
Protein, total 20,4 g 15,313 - 21,063 26 1306, 2125
Protein, deklaration 20,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,8 g 1003
Tilsat sukker 1,0 g 1298
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 2,8 g 1,2 - 11,0 26 1306, 2125
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,5 g 2,85 - 4,79 26 1306, 2125
Tørstof 27,6 g 22,4 - 31,9 26 1306, 2125
Vand 72,4 g 68,100 - 77,600 26 1306, 2125
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 20 1306
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 20 1306
E-vitamin 0,310 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,310 mg 20 1306
B1-vitamin 0,330 mg 20 1306
B2-vitamin, riboflavin 0,084 mg 20 1306
Niacin 12,6 NE 1003
niacin 9,10 mg 20 1306
B6-vitamin 0,500 mg 20 1306
Pantothensyre 2,20 mg 20 1306
Biotin 2,70 µg 20 1306
Folat 17,0 µg 20 1306
B12-vitamin 0,360 µg 20 1306
C-vitamin 51,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 51,0 mg 20 1306
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1389 mg 987 - 1840 26 1306, 2125
Natrium, Na 1136 mg 743 - 1386 26 1306, 2125
Kalium, K 378 mg 20 1306
Calcium, Ca 12,8 mg 20 1306
Magnesium, Mg 27,5 mg 20 1306
Phosphor, P 225 mg 20 1306
Jern, Fe 0,420 mg 20 1306
Kobber, Cu 0,030 mg 20 1306
Zink, Zn 0,590 mg 20 1306
Mangan, Mn 0,027 mg 20 1306
Chrom, Cr 2,90 µg 20 1306
Selen, Se 11,0 µg 20 1306
Nikkel, Ni 1,10 µg 20 1306
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,00 1306
C12:0 0,000 0,00 1306
C14:0 0,026 1,06 1306
C16:0 0,498 20,4 1306
C18:0 0,231 9,48 1306
C20:0 0,000 0,00 1306
C22:0 0,000 0,00 1306
C24:0 0,000 0,00 1306
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1306
C16:1,n-7 0,068 2,77 1306
C18:1,n-9 0,934 38,3 1306
C20:1,n-11 0,015 0,62 1306
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 1306
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,578 23,7 1306
C18:3,n-3 0,057 2,33 1306
C20:4,n-6 0,032 1,31 1306
C22:6,n-3 0,000 0,00 1306
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1306
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,755 31,0 1003
Sum monoumættede 1,02 41,7 1003
Sum polyumættede 0,667 27,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 2,44 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,057 2,34 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,610 25,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 53 mg 20 1306
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 945 290 T 907
Leucin 1430 440 T 907
Lysin 1820 560 T 907
Methionin 521 160 T 907
Cystin 130 40 T 907
Phenylalanin 749 230 T 907
Tyrosin 619 190 T 907
Threonin 814 250 T 907
Tryptofan 212 65 T 907
Valin 1080 330 T 907
Arginin 1300 400 T 907
Histidin 521 160 T 907
Alanin 1210 370 T 907
Asparaginsyre 1790 550 T 907
Glutaminsyre 2700 830 T 907
Glycin 1140 350 T 907
Prolin 912 280 T 907
Serin 814 250 T 907

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby