Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 763
Jordbærsaft, sød, koncentreret
Engelsk navn
Strawberry juice, concentrated, sugar added
Taxonomisk navn
Fragraria x ananassa Duchesne
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 724 kJ 1003
Energi, kcal 173 kcal 1003
total-N 0,080 g 1003
Protein, total 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 41,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 41,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 41,0 g 1003
Tilsat sukker 40,0 g 1321
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,5 g 1003
Alkohol 0,0 g 1003
Aske 0,2 g 1001
Tørstof 42,2 g 1001
Vand 57,8 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacin 0,300 NE 1003
niacin 0,200 mg 0,17 - 0,29 3 1018
C-vitamin 9,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 9,00 mg 4 - 19 7 1017
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,036 10,3 T 1
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,060 17,2 T 1
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,133 37,9 T 1
C18:3,n-3 0,121 34,5 T 1
C20:4,n-6 0,000 0,00 T 1
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,036 10,3 1003
Sum monoumættede 0,060 17,1 1003
Sum polyumættede 0,254 72,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,350 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,121 34,6 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,133 38,0 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 18 230 T 1
Leucin 30 370 T 1
Lysin 26 330 T 1
Methionin 8 96 T 1
Cystin 3 35 T 1
Phenylalanin 17 210 T 1
Tyrosin 8 100 T 1
Threonin 17 210 T 1
Tryptofan 6 78 T 1
Valin 22 270 T 1
Arginin 30 380 T 1
Histidin 9 110 T 1
Alanin 23 290 T 1
Asparaginsyre 73 910 T 1
Glutaminsyre 68 850 T 1
Glycin 19 240 T 1
Prolin 18 220 T 1
Serin 22 280 T 1

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby