Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 77
Sukker, stødt melis (saccharose)
Engelsk navn
Sugar, sucrose, white
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1698 kJ 1003
Energi, kcal 406 kcal 1003
total-N 0,000 g 1655
Protein, total 0,0 g 1655
Protein, deklaration 0,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 99,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 99,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 99,9 g 1003
Tilsat sukker 99,9 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,0 g 1344
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,0 g 1348
Tørstof 99,9 g 1348
Vand 0,1 g 1348
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1344
alfa-tokotrienol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0 mg 1344
B2-vitamin, riboflavin 0 mg 1344
Niacin 0 NE 1003
niacin 0 mg 1344
B6-vitamin 0 mg 1344
Pantothensyre 0 mg 1344
Biotin 0 µg 1344
Folat 0 µg 1344
Frit folat 0 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 0 mg 1344
Kalium, K 2,00 mg 6 1348
Calcium, Ca 0,400 mg 6 1348
Magnesium, Mg 0,100 mg 6 1348
Phosphor, P 0,100 mg 6 1348
Jern, Fe 0,060 mg 6 1348
Kobber, Cu 0,011 mg 0,010 0,006 - 0,019 6 1516
Zink, Zn 0,011 mg 0,005 0 - 0,04 66 1516
Mangan, Mn 0,010 mg 6 1348
Chrom, Cr 2,00 µg 1 - 4 6 1348
Selen, Se 0 µg 6 1348
Molybdæn, Mo 0 µg 2 1348
Nikkel, Ni 3,20 µg 1,6 - 4,2 6 1516
Arsen, As 0 µg 2 1348
Cadmium, Cd 0,200 µg 0,000 0 - 0,4 6 1516
Bly, Pb 0,680 µg 0,000 0 - 4,1 6 1516
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Saccharose 99,9 g 1344
Disaccharider, total 99,9 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 99,9 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 0 1344

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby