DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 77
Sukker, stødt melis (sakkarose)
Engelsk navn
Sugar, sucrose, white
Taxonomisk navn
Beta vulgaris var. vulgaris (Linnaeus, 1753
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1698 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1698 kJ 1003
Energi (kcal) 400 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 400 kcal 1003
Protein 0,0 g 1655
Protein, deklaration 0,0 g 1655
Kulhydrat difference 99,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 99,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 99,9 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,0 g 1344
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,00 g 1003
Aske 0,0 g 1348
Tørstof 99,9 g 1348
Vand 0,1 g 1348
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0 mg 1344
alfa-Tokotrienol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1344
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1344
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1344
B6-vitamin 0 mg 1344
Pantotensyre 0 mg 1344
Biotin 0 µg 1344
Folat 0 µg 1344
Frit folat 0 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 0 mg 1344
Kalium 2,00 mg 6 1348
Calcium 0,400 mg 6 1348
Magnesium 0,1000 mg 6 1348
Jern 0,0600 mg 6 1348
Kobber 0,0110 mg 0,01 0,006 - 0,019 6 1516
Zink 0,0110 mg 0,005 0,0 - 0,04 66 1516
Mangan 0,01000 mg 6 1348
Krom 2,00 µg 1 - 4 6 1348
Molybdæn 0 µg 2 1348
Selen 0 µg 6 1348
Fosfor 0,1000 mg 6 1348
Jod 0 µg 1 2135
Nikkel 3,20 µg 1,6 - 4,2 6 1516
Arsen 0 µg 2 1348
Cadmium 0,200 µg 0,0 0,0 - 0,4 6 1516
Bly 0,680 µg 0,0 0,0 - 4,1 6 1516
Sum mineraler 2,66 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sakkarose 99,9 g 1344
Sum disakkarider 99,9 g 1003
Sum sukkerarter 99,9 g 1003
Tilsat Sukker 99,9 g 1 2133
Frie sukkerarter 99,9 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1655
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,000 1655
Tryptofan 0 1344
Sum essentielle Aminosyrer 0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 0 mg 1 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby