Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 771
Grisemørbrad, afpudset, rå
Engelsk navn
Pork, tenderloin, trimmed, raw
Taxonomisk navn
Sus scrofa
Synonymer
Svinemørbrad, afpudset, rå
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 6 60 1127
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 484 kJ 1003
Energi, kcal 116 kcal 1003
total-N 3,397 g 3,136 - 3,744 96 1070, 1127, 1832, 1840, 2091
Protein, total 21,2 g 19,600 - 23,400 96 1070, 1127, 1832, 1840, 2091
Protein, deklaration 21,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 3,3 g 1,73 - 10,1 49 1818, 1832, 1840, 2091
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,2 g 1,04 - 1,30 78 1070, 1127, 1840, 2091
Tørstof 25,8 g 24 - 29,9 96 1070, 1127, 1832, 1840, 2091
Vand 74,2 g 70,100 - 76,000 96 1070, 1127, 1832, 1840, 2091
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 2 T 777
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,505 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,075 µg 1300
25-hydroxycholecalciferol 0,086 µg 1300
E-vitamin 0,100 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,100 mg 1001
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 1,13 mg 0,59 - 1,7 70 1070, 1127, 1840
B2-vitamin, riboflavin 0,245 mg 0,18 - 0,339 70 1070, 1127, 1840
Niacin 8,05 NE 1003
niacin 4,20 mg 1003
B6-vitamin 0,381 mg 0,22 - 0,52 70 1070, 1127, 1840
Pantothensyre 0,790 mg 1352
Biotin 2,60 µg 1,4 - 4,8 4 T 988
Folat 2,30 µg 0,93 - 4,6 40 1127, 1840
B12-vitamin 0,605 µg 0,36 - 1,0 40 1127, 1840
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 100 mg 1003
Kalium, K 480 mg 1003
Calcium, Ca 8,00 mg 1003
Magnesium, Mg 25,3 mg 18,1 - 29,4 70 1070, 1127, 1840
Phosphor, P 220 mg 210 - 230 2 1032
Jern, Fe 1,02 mg 0,61 - 1,60 70 1070, 1127, 1840
Kobber, Cu 0,100 mg 0 - 0,22 266 1102
Zink, Zn 1,83 mg 1,4 - 2,89 70 1070, 1127, 1840
Jod, I 1,10 µg 1003
Mangan, Mn 0,014 mg 1348
Chrom, Cr 2,10 µg 0,52 0,01 - 31,6 120 1908
Selen, Se 10,4 µg 10,3 6,3 - 20,0 120 1908
Molybdæn, Mo 0 µg 1 1348
Nikkel, Ni 2,20 µg 1,30 0,0 - 15,5 120 1908
Kviksølv, Hg 0,130 µg 0,100 0,02 - 0,65 120 1908
Arsen, As 2,00 µg 0 - 18 266 1102
Cadmium, Cd 0,040 µg 0,030 0,0 - 0,83 120
Bly, Pb 0,200 µg 0,000 0,0 - 2,5 120 1908
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,000 0,00 1818
C8:0 0,000 0,00 1818
C10:0 0,000 0,00 1818
C12:0 0,003 0,11 1818
C14:0 0,044 1,47 1818
C16:0 0,682 22,5 1818
C17:0 0,026 0,84 1818
C18:0 0,375 12,4 1818
C20:0 0,000 0,00 1818
C22:0 0,000 0,00 1818
C24:0 0,012 0,39 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1818
C16:1,n-7 0,065 2,14 1818
C18:1,n-9 1,02 33,7 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,024 0,78 1818
C22:1,n-9 0,000 0,00 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,000 0,00 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,478 15,8 1818
C18:3,n-3 0,031 1,01 1818
C18:4,n-3 0,000 0,00 1818
C20:2,n-6 0,012 0,39 1818
C20:3,n-3 0,000 0,00 1818
C20:3,n-6 0,019 0,62 1818
C20:5,n-3 0,010 0,33 1818
C22:5,n-3 0,019 0,62 1818
C22:6,n-3 0,010 0,33 1818
Andre fedtsyrer 0,196 6,48 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,14 37,7 1003
Sum monoumættede 1,11 36,7 1003
Sum polyumættede 0,579 19,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 3,03 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,070 2,31 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,490 16,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 60 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1050 310 1059
Leucin 1600 470 1059
Lysin 1900 560 1059
Methionin 544 160 1059
Cystin 143 42 1059
Phenylalanin 781 230 1059
Tyrosin 713 210 1059
Threonin 917 270 1059
Tryptofan 231 68 1059
Valin 1160 340 1059
Arginin 1260 370 1059
Histidin 815 240 1059
Alanin 1220 360 1059
Asparaginsyre 1900 560 1059
Glutaminsyre 2820 830 1059
Glycin 985 290 1059
Prolin 781 230 1059
Serin 849 250 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby