DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 778
Torsk, rogn, rå
Engelsk navn
Cod, roe, raw
Taxonomisk navn
Gadus morhua (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 508 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 508 kJ 1003
Energi (kcal) 120 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 120 kcal 1003
Protein 23,2 g 22,68 20,3 - 26,4 13 2068
Protein fra Aminosyrer 18,2 g 1003
Protein, deklaration 23,2 g 22,68 20,3 - 26,4 13 2068
Kulhydrat difference 1,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 1,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 1,1 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 2,6 g 2,6 2 - 3,1 13 2068
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,25 g 2 1003
Aske 1,5 g 1,46 1,35 - 1,67 13 2068
Tørstof 28,3 g 27,9 25,1 - 31,9 13 2068
Vand 71,7 g 72,1 68,1 - 74,9 13 2068
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 27,8 RE 1003
Retinol 27,8 µg 27,75 22,5 - 33 2 2068
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 5,20 µg 1003
D3-vitamin 5,20 µg 5,2 4,86 - 5,54 2 2068
25-hydroxy D3-vitamin 0 µg 0,0 0,0 - 0,1 2 2068
E-vitamin 10,3 α-TE
alfa-Tokoferol 10,3 mg 10,25 10,1 - 10,4 2 2068
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,765 mg 0,765 0,74 - 0,79 2 2068
Riboflavin (B2-vitamin) 0,655 mg 0,655 0,6 - 0,71 2 2068
Niacinækvivalent 5,49 NE 1003
Niacin 1,15 mg 1,15 1,12 - 1,18 2 2068
B6-vitamin 0,262 mg 0,261 0,253 - 0,27 2 2068
Pantotensyre 4,45 mg 4,45 4,1 - 4,8 2 2068
Biotin 15,0 µg 15,0 13 - 17 2 2068
Folat 22,0 µg 6 T 525.0
B12-vitamin 19,5 µg 19,5 19 - 20 2 2068
C-vitamin 19,3 mg 1003
Ascorbinsyre 19,3 mg 19,4 14,3 - 24 4 2068
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 101 mg 101,0 99 - 103 2 2068
Kalium 272 mg 272,0 271 - 273 2 2068
Calcium 8,00 mg 8,0 7,9 - 8,1 2 2068
Magnesium 13,1 mg 13,1 13 - 13,2 2 2068
Jern 0,920 mg 0,92 0,9 - 0,94 2 2068
Kobber 0,117 mg 0,117 0,113 - 0,121 2 2068
Zink 4,46 mg 4,455 4,42 - 4,49 2 2068
Mangan 0,109 mg 0,109 0,085 - 0,133 2 2068
Krom 0,159 µg 0,159 0,136 - 0,182 2 2068
Selen 105 µg 105,0 87 - 123 2 2068
Fosfor 403 mg 402,5 396 - 409 2 2068
Jod 195 µg 195,0 158 - 232 2 2068
Nikkel 0,500 µg 0,5 0,3 - 0,7 2 2068
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 1,50 g 1346
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,0 2068
C10:0 0,000 0,0 2068
C12:0 0,000 0,0 2068
C14:0 0,023 1,5 2068
C15:0 0,007 0,447 2068
C16:0 0,294 19,3 2068
C18:0 0,038 2,47 2068
C20:0 0,000 0,0 2068
C22:0 0,000 0,0 2068
C24:0 0,000 0,0 2068
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,055 3,62 2068
C18:1,n-7 0,058 3,83 2068
C18:1,n-9 0,172 11,2 2068
C20:1,n-9 0,018 1,16 2068
C22:1,n-9 0,000 0,0 2068
C22:1,n-11 0,003 0,179 2068
C24:1,n-9 0,017 1,13 2068
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,016 1,05 2068
C18:3,n-3 0,006 0,37 2068
C18:4,n-3 0,002 0,102 2068
C20:2,n-6 0,000 0,0317 2068
C20:3,n-6 0,000 0,0 2068
C20:4,n-3 0,000 0,0 2068
C20:4,n-6 0,053 3,46 2068
C20:5,n-3 0,221 14,5 2068
C22:5,n-3 0,019 1,25 2068
C22:6,n-3 0,452 29,7 2068
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,067 4,43 2068
Sum mættede fedtsyrer 0,362 23,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,323 21,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,769 50,5 1003
Sum fedtsyrer 1,520 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,699 45,9 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,069 4,55 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 323 mg 323,0 306 - 340 2 2068
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,718 2068
Isoleucin 1300 350 1059
Leucin 1970 530 1059
Lysin 1820 490 1059
Methionin 558 150 1059
Cystin 193 52 1059
Phenylalanin 855 230 1059
Tyrosin 930 250 1059
Threonin 855 230 1059
Tryptofan 260 70 1059
Valin 1490 400 1059
Arginin 1190 320 1059
Histidin 483 130 1059
Alanin 1530 410 1059
Asparaginsyre 1790 480 1059
Glutaminsyre 2570 690 1059
Glycin 781 210 1059
Prolin 1230 330 1059
Serin 1410 380 1059
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 335 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,590 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby