Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 786
Grovfranskbrød
Engelsk navn
Bread, white, coarse grain
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1096 kJ 1003
Energi, kcal 262 kcal 1003
total-N 1,463 g 1,246 - 1,649 10 1066, 1834
Protein, total 8,3 g 7,102 - 9,399 10 1066, 1834
Protein, deklaration 9,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 51,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 47,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 46,2 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1003
Kostfiber 4,2 g 2,3 - 5,44 10 1066, 1834
Fedt, total 3,3 g 1,4 - 5,57 10 1066, 1834
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,7 g 1,21 - 2,41 10 1066, 1834
Tørstof 64,6 g 61,000 - 67,000 10 1066, 1834
Vand 35,4 g 33,000 - 39,000 10 1066, 1834
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,500 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,500 mg 0,31 - 0,63 4 T 852
alfa-tokotrienol 0,100 mg 0,05 - 0,13 4 T 852
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,167 mg 0 - 0,35 8 1066, 1834
B2-vitamin, riboflavin 0,121 mg 0,058 - 0,28 8 1066, 1834
Niacin 1,47 NE 1003
niacin 1,00 mg 0,77 - 1,24 10 T 852
B6-vitamin 0,100 mg 0,063 - 0,124 14 1072, 1834
Pantothensyre 0,500 mg T 1212
Biotin 1,90 µg 1,2 - 3,0 4 T 1212
Folat 30,8 µg 38 - 59 10 1803, 1834
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 399 mg 308 - 612 10 1066, 1834
Kalium, K 172 mg 142 - 188 10 1066, 1834
Calcium, Ca 26,0 mg 20 - 30 4 1834
Magnesium, Mg 33,6 mg 21 - 51 10 1066, 1834
Phosphor, P 165 mg 140 - 186 4 1834
Jern, Fe 1,39 mg 0,90 - 2,30 8 1066, 1834
Kobber, Cu 0,220 mg 0,11 - 0,44 31 1104
Zink, Zn 0,838 mg 0,6 - 1,04 10 1066, 1834
Mangan, Mn 0,600 mg 0,52 - 0,67 5 T 852
Chrom, Cr 6,80 µg 5,70 1,2 - 14,5 10 1506
Selen, Se 3,72 µg <2,35 - 9,4 39 1815, 1846
Molybdæn, Mo 0 µg 5 T 852
Nikkel, Ni 14,5 µg 3,5 - 27,0 39 1815, 1846
Kviksølv, Hg 0,220 µg 0,150 0 - 0,80 10 1506
Arsen, As 0,240 µg 0,050 0 - 1,20 10 1506
Cadmium, Cd 4,41 µg 2,12 - 8,3 39 1815, 1846
Bly, Pb 0,600 µg 0 - 2,8 27 1846
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,200 g 0 - 0,7 8 1104
Glucose 0,200 g 0 - 0,6 8 1104
Monosaccharider, total 0,400 g 1003
Saccharose 0,100 g 0 - 0,3 8 1104
Disaccharider, total 0,100 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0,500 g 1003
Stivelse 42,3 g 36,2 - 48,5 32 1273
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 T 1523
C10:0 0,000 0,00 T 1523
C12:0 0,000 0,00 T 1523
C14:0 0,017 0,75 T 1523
C16:0 0,535 23,5 T 1523
C18:0 0,072 3,15 T 1523
C20:0 0,007 0,30 T 1523
C22:0 0,011 0,50 T 1523
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,00 T 1523
C18:1,n-9 0,910 39,9 T 1523
C18:1,n-7 0,044 1,92 T 1523
C20:1,n-11 0,015 0,66 T 1523
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 T 1523
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,570 25,0 T 1523
C18:3,n-3 0,098 4,32 T 1523
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,642 28,2 1003
Sum monoumættede 0,969 42,5 1003
Sum polyumættede 0,668 29,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 2,28 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,098 4,30 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,570 25,0 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 366 250 T 852
Leucin 629 430 T 852
Lysin 205 140 T 852
Methionin 136 93 T 852
Cystin 161 110 T 852
Phenylalanin 439 300 T 852
Tyrosin 205 140 T 852
Threonin 249 170 T 852
Tryptofan 88 60 T 852
Valin 424 290 T 852
Arginin 336 230 T 852
Histidin 190 130 T 852
Alanin 278 190 T 852
Asparaginsyre 410 280 T 852
Glutaminsyre 2690 1840 T 852
Glycin 351 240 T 852
Prolin 966 660 T 852
Serin 439 300 T 852

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby