Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 79
Grisefedt, afsmeltet
Engelsk navn
Lard, pork
Taxonomisk navn
Sus scrofa
Synonymer
Svinefedt, afsmeltet
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 3663 kJ 1003
Energi, kcal 875 kcal 1003
total-N 0,000 g 1344
Protein, total 0,0 g 1344
Protein, deklaration 0,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 99,0 g 1344
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,0 g 1655
Tørstof 99,0 g 1344
Vand 1,0 g 1344
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 9,00 RE 1003
Retinol 9,00 µg 6 - 15 2 1024
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 0,400 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,400 mg 0,29 - 0,55 5 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0 mg 1344
B2-vitamin, riboflavin 0 mg 1344
Niacin 0 NE 1003
niacin 0 mg 1344
B6-vitamin 0,020 mg 1352
Pantothensyre 0 mg 1344
Biotin 0 µg 1344
Folat 0 µg 1344
Frit folat 0 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 2,00 mg 1344
Kalium, K 1,00 mg 1344
Calcium, Ca 1,00 mg 1344
Magnesium, Mg 1,00 mg 1344
Phosphor, P 3,00 mg 1344
Jern, Fe 0,060 mg 0,04 - 0,07 3 1043
Kobber, Cu 0,020 mg 1344
Zink, Zn 0,110 mg 1 1938
Jod, I 2,00 µg 1,1 - 3,6 3 1055
Mangan, Mn 0,014 mg 0,013 - 0,018 4 T 988
Chrom, Cr 15,5 µg 3,4 - 27 4 1506
Selen, Se 0 µg 1917
Molybdæn, Mo 0 µg 1 T 702
Nikkel, Ni 4,30 µg 3,1 - 5,0 4 1506
Kviksølv, Hg 0,130 µg 0,000 0 - 2,3 126 T 702
Arsen, As 2,00 µg 0 - 18 266 T 702
Cadmium, Cd 0,100 µg 0 - 0,1 4 1506
Bly, Pb 0,400 µg 0 - 1,7 4 1506
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0,00 1344
C14:0 1,47 1,64 1344
C16:0 24,7 27,5 1344
C18:0 14,4 16,0 1344
C20:0 0,000 0,00 1344
C22:0 0,000 0,00 1344
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 2,30 2,56 1344
C18:1,n-9 37,5 41,7 1344
C20:1,n-11 0,740 0,82 1344
C22:1,n-9 0,000 0,00 1344
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 8,01 8,91 1344
C18:3,n-3 0,740 0,82 1344
C20:4,n-6 0,000 0,00 1344
C20:5,n-3 0,000 0,00 1344
C22:5,n-3 0,000 0,00 1344
C22:6,n-3 0,000 0,00 1344
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 40,6 45,1 1003
Sum monoumættede 40,5 45,1 1003
Sum polyumættede 8,75 9,74 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 89,9 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,740 0,82 1003
Sum n-6 fedtsyrer 8,01 8,91 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 95 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 0 0 1938
Leucin 0 0 1938
Lysin 0 0 1938
Methionin 0 0 1938
Cystin 0 0 1938
Phenylalanin 0 0 1938
Tyrosin 0 0 1938
Threonin 0 0 1938
Tryptofan 0 0 1938
Valin 0 0 1938
Arginin 0 0 1938
Histidin 0 0 1938
Alanin 0 0 1938
Asparaginsyre 0 0 1938
Glutaminsyre 0 0 1938
Glycin 0 0 1938
Prolin 0 0 1938
Serin 0 0 1938

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby