DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 791
Hyldebærsaft, sød, koncentreret
Engelsk navn
Elderberry, juice, concentrated, sugar added
Taxonomisk navn
Sambucus nigra L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,700 T 28
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 931 kJ 1003
Energi, kcal 219 kcal 1003
Nitrogen, total 0,080 g 1003
Protein, videnskabelig 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat, difference 53,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 53,2 g 1003
Kulhydrat, deklaration 53,2 g 1003
Tilsat sukker 41,0 g 1321
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 0,5 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,2 g 1347
Tørstof 54,4 g 1003
Vand 45,6 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE
alfa-tokoferol 0 mg 1 1034
Niacinækvivalent 0,200 NE 1003
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 8,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 8,00 mg 4 - 11 8 1017
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 43,0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,026 7,42 T 28
C18:0 0,007 2 T 28
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,029 8,28 T 28
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,157 44,8 T 28
C18:3,n-3 (ALA) 0,131 37,4 T 28
C20:4,n-6 0,000 0 T 28
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,033 9,42 1003
Sum monoumættede 0,029 8,28 1003
Sum polyumættede 0,288 82,2 1003
Fedtsyrer, total 0,350 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,131 37,4 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,157 44,8 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 21 260 T 28
Leucin 46 570 T 28
Lysin 20 250 T 28
Methionin 10 130 T 28
Cystin 11 140 T 28
Phenylalanin 30 380 T 28
Tyrosin 38 480 T 28
Threonin 21 260 T 28
Tryptofan 12 150 T 28
Valin 25 310 T 28
Arginin 36 450 T 28
Histidin 11 140 T 28
Alanin 22 280 T 28
Asparaginsyre 44 550 T 28
Glutaminsyre 73 910 T 28
Glycin 27 340 T 28
Prolin 19 240 T 28
Serin 24 300 T 28

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby