DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 794
Marmelade, engelsk type
Engelsk navn
Marmalade, English type
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1175 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1133 kJ 1003
Energi (kcal) 277 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 267 kcal 1003
Protein 0,1 g 1344
Protein, deklaration 0,1 g 1344
Kulhydrat difference 69,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 68,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 66,2 g 1003
Kostfibre 0,7 g 1344
Fedt 0,0 g 1344
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,04 g 1003
Aske 2,5 g 1348
Tørstof 72,0 g 1344
Vand 28,0 g 1344
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 8,33 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 50,0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0 mg 1344
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1344
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1344
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1344
B6-vitamin 0 mg 1344
Pantotensyre 0 mg 1344
Biotin 0 µg 1344
Folat 5,00 µg 1344
Frit folat 5,00 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 10,00 mg 1003
Ascorbinsyre 10,00 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 18,0 mg 1344
Kalium 44,0 mg 1344
Calcium 35,0 mg 1344
Magnesium 4,00 mg 1344
Jern 0,600 mg 1344
Kobber 0,120 mg 1344
Zink 0,0270 mg 1348
Mangan 0,0210 mg 1348
Krom 3,00 µg 1348
Selen 0,300 µg 1348
Fosfor 13,0 mg 1344
Jod 0,200 µg 1003
Nikkel 10,00 µg 1348
Sum mineraler 115 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 66,2 g 1344
Tilsat Sukker 55,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 55,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1344
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,016 1344
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 3,00 mg 1 2187
Tyramin 2,00 mg 0,8 - 3,84 6 1485
Sum biogene aminer 2,00 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003
Massefylde 1,4 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby