Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 801
Kartoffel, kogt
Engelsk navn
Potato, boiled
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 360 kJ 1003
Energi, kcal 86 kcal 1003
total-N 0,274 g 6 1938
Protein, total 1,7 g 6 1938
Protein, deklaration 1,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 20,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 18,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 18,6 g 1003
Kostfiber 1,4 g 1,07 - 2,05 49 T 4
Fedt, total 0,1 g 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,7 g 6 1938
Tørstof 22,5 g 6 1938
Vand 77,5 g 6 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,167 RE 1003
Retinol 0 µg 1938
ß-caroten 2,00 µg 1938
E-vitamin 0,010 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,010 mg 1938
B1-vitamin 0,098 mg 6 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,019 mg 6 1938
Niacin 1,31 NE 1003
niacin 1,31 mg 6 1938
B6-vitamin 0,269 mg 6 1938
Folat 9,00 µg 6 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 8,30 mg 1003
L-ascorbinsyre 7,00 mg 1837
L-dehydroascorbinsyre 1,30 mg 1837
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 5,00 mg 6 1938
Kalium, K 328 mg 1938
Calcium, Ca 8,00 mg 6 1938
Magnesium, Mg 20,0 mg 6 1938
Phosphor, P 40,0 mg 6 1938
Jern, Fe 0,310 mg 6 1938
Kobber, Cu 0,167 mg 6 1938
Zink, Zn 0,270 mg 6 1938
Selen, Se 0,300 µg 1938
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,001 1,25 1938
C12:0 0,003 3,75 1938
C14:0 0,001 1,25 1938
C16:0 0,019 23,8 1938
C18:0 0,005 6,25 1938
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,001 1,25 1938
C18:1,n-9 0,001 1,25 1938
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,037 46,3 1938
C18:3,n-3 0,012 15,0 1938
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,029 36,3 1003
Sum monoumættede 0,002 2,50 1003
Sum polyumættede 0,049 61,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,080 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,012 15,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,037 46,3 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby