DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 813
Flûte, groft, industrifremstillet
Engelsk navn
Baguette, with rye, industrially produced
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1094 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1094 kJ 1003
Energi (kcal) 259 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 259 kcal 1003
Protein 8,1 g 8,025 7,18 - 9,57 13 1309, 1011, 1257
Protein fra Aminosyrer 7,2 g 1003
Protein, deklaration 8,9 g 8,8 7,87 - 10,5 13 1309, 1011, 1257
Kulhydrat difference 52,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 48,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 47,9 g 1003
Kostfibre 4,0 g 4,0 2,9 - 5 13 1309, 1011, 1257
Fedt 2,6 g 2,2 1,1 - 5,6 13 1309, 1011, 1257
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,15 g 18 1003
Aske 1,7 g 1,59 1,35 - 1,93 13 1309, 1011, 1257
Tørstof 65,0 g 65,2 63,4 - 66,7 13 1309, 1011, 1257
Vand 35,0 g 34,8 33,3 - 36,6 13 1309, 1011, 1257
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg T 786.0
beta-Caroten 0 µg T 786.0
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,500 α-TE
alfa-Tokoferol 0,500 mg 0,31 - 0,63 4 T 861.0
Thiamin (B1-vitamin) 0,192 mg 0,194 0,151 - 0,249 13 1011, 1309, 1257
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0672 mg 0,072 0,042 - 0,086 13 1309, 1011, 1257
Niacinækvivalent 1,42 NE 1003
Niacin 1,57 mg 1,55 1,12 - 2,02 5 1309
B6-vitamin 0,0955 mg 0,103 0,064 - 0,13 8 1011, 1257
Pantotensyre 0,394 mg 0,41 0,32 - 0,42 5 1309
Biotin 2,84 µg 3,0 2,3 - 3,2 5 1309
Folat 39,3 µg 41,0 26 - 51 11 1309, 1257
B12-vitamin 0,0707 µg 0,071 0,069 - 0,072 3 1309
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 460 mg 458,5 330 - 668 18 1309, 2006, 1011, 1257
Kalium 161 mg 157,0 125 - 192 13 1309, 1011, 1257
Calcium 35,2 mg 22,8 15,5 - 102 13 1309, 1011, 1257
Magnesium 28,0 mg 29,4 15,9 - 34 13 1309, 1011, 1257
Jern 1,16 mg 1,1 0,86 - 1,5 13 1309, 1011, 1257
Kobber 0,134 mg 0,122 0,1 - 0,2 11 1309, 1257
Zink 0,821 mg 0,83 0,6 - 1,04 13 1309, 1011, 1257
Mangan 0,692 mg 0,7 0,59 - 0,79 5 1309
Krom 2,30 µg 1,98 0,87 - 4,8 5 1309
Selen 2,06 µg 1,9 1,5 - 2,9 5 1309
Fosfor 112 mg 116,0 85,6 - 131 13 1309, 1011, 1257
Chlorid 806 mg 805,0 586 - 1160 16 1309, 2006, 1257
Jod 23,4 µg 1 2197
Nikkel 3,50 µg 3,9 2,73 - 4 5 1309
Cadmium 2,26 µg 2,2 1,7 - 3,2 5 1309
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 46,0 g 45,8 43,5 - 48,8 11 1309, 1257
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,026 1,09 1309
C10:0 0,019 0,803 1309
C12:0 0,101 4,33 1309
C14:0 0,076 3,27 1309
C16:0 0,652 28 1309
C18:0 0,068 2,91 1309
C20:0 0,000 0,0 1309
C22:0 0,000 0,0 1309
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,005 0,219 1309
C18:1,n-7 0,033 1,41 1309
C18:1,n-9 0,675 29 1309
C20:1,n-11 0,015 0,634 1309
C18:1,trans 0,000 0,0 1309
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,573 24,6 1309
C18:3,n-3 0,085 3,63 1309
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,942 40,4 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,728 31,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,657 28,2 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 2,327 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,085 3,63 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,573 24,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,424 1309, 1011, 1257
Isoleucin 356 250 T 861.0
Leucin 612 430 T 861.0
Lysin 199 140 T 861.0
Methionin 132 93 T 861.0
Cystin 157 110 T 861.0
Phenylalanin 427 300 T 861.0
Tyrosin 199 140 T 861.0
Threonin 242 170 T 861.0
Tryptofan 85 60 T 861.0
Valin 413 290 T 861.0
Arginin 328 230 T 861.0
Histidin 185 130 T 861.0
Alanin 271 190 T 861.0
Asparaginsyre 399 280 T 861.0
Glutaminsyre 2620 1840 T 861.0
Glycin 342 240 T 861.0
Prolin 940 660 T 861.0
Serin 427 300 T 861.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 22,0 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,882 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby