Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 836
Hvedebrød, trekornsbrød
Engelsk navn
Wheat bread, with whole kernels
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,730
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1113 kJ 1003
Energi, kcal 266 kcal 1003
total-N 1,573 g 1,30 - 1,73 11 1257, 1834
Protein, total 9,0 g 7,410 - 9,861 11 1257, 1834
Protein, deklaration 9,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 50,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 44,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 44,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 5,3 g 3,9 - 7,10 11 1257, 1834
Fedt, total 4,2 g 2,9 - 6,8 14 1257, 1818, 1834
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,8 g 1,52 - 2,50 11 1257, 1834
Tørstof 65,1 g 61,5 - 70,7 11 1257, 1834
Vand 34,9 g 29,300 - 38,500 11 1257, 1834
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
K1-vitamin 20,0 µg 1003
B1-vitamin 0,186 mg 0,193 0,147 - 0,237 9 1066, 1257
B2-vitamin, riboflavin 0,088 mg 0,050 - 0,122 11 1257, 1834
Niacin 1,57 NE 1003
B6-vitamin 0,100 mg 0,066 - 0,130 11 1257, 1834
Folat 36,9 µg 24 - 47 11 1257, 1834
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 843 mg 765 690 - 1330 8 1257
Natrium, Na 470 mg 327 - 870 11 1257, 1834
Kalium, K 186 mg 152 - 231 11 1257, 1834
Calcium, Ca 37,7 mg 22,4 - 57,6 11 1257, 1834
Magnesium, Mg 41,3 mg 31,6 - 59,7 11 1257, 1834
Phosphor, P 154 mg 115 - 227 11 1257, 1834
Jern, Fe 1,47 mg 1,12 - 1,71 11 1257, 1834
Kobber, Cu 0,183 mg 0,170 0,12 - 0,26 8 1257
Zink, Zn 1,07 mg 0,81 - 1,35 11 1257, 1834
Chrom, Cr 9,30 µg 10,10 6,9 - 10,8 6 1506
Selen, Se 8,30 µg 8,20 6,1 - 10,2 6 1506
Nikkel, Ni 26,1 µg 25,1 11,5 - 45,3 6 1506
Kviksølv, Hg 0 µg 0 6 1506
Arsen, As 0,700 µg 0,350 0 - 2,6 6 1506
Cadmium, Cd 2,50 µg 2,60 1,1 - 3,4 6 1506
Bly, Pb 4,00 µg 5,10 0 - 7,1 6 1506
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 41,4 g 41,0 34,2 - 47,2 8 1257
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,000 0,00 1818
C8:0 0,000 0,00 1818
C10:0 0,000 0,00 1818
C12:0 0,000 0,00 1818
C14:0 0,007 0,22 1818
C16:0 0,316 10,4 1818
C17:0 0,000 0,00 1818
C18:0 0,141 4,63 1818
C20:0 0,015 0,48 1818
C22:0 0,000 0,00 1818
C24:0 0,000 0,00 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1818
C16:1,n-7 0,007 0,22 1818
C18:1,n-9 0,938 30,7 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,015 0,48 1818
C22:1,n-9 0,000 0,00 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,000 0,00 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,14 37,3 1818
C18:3,n-3 0,475 15,5 1818
C18:4,n-3 0,000 0,00 1818
C20:2,n-6 0,000 0,00 1818
C20:3,n-3 0,000 0,00 1818
C20:3,n-6 0,000 0,00 1818
C20:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:6,n-3 0,000 0,00 1818
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,479 15,7 1003
Sum monoumættede 0,960 31,4 1003
Sum polyumættede 1,62 52,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 3,06 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,475 15,5 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,14 37,3 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 393 250 1059
Leucin 676 430 1059
Lysin 220 140 1059
Methionin 146 93 1059
Cystin 173 110 1059
Phenylalanin 472 300 1059
Tyrosin 220 140 1059
Threonin 267 170 1059
Tryptofan 94 60 1059
Valin 456 290 1059
Arginin 362 230 1059
Histidin 204 130 1059
Alanin 299 190 1059
Asparaginsyre 440 280 1059
Glutaminsyre 2890 1840 1059
Glycin 378 240 1059
Prolin 1040 660 1059
Serin 472 300 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby