Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 839
Kartoffel, chips (franske kartofler)
Engelsk navn
Potato crisps
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,933 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2221 kJ 1003
Energi, kcal 531 kcal 1003
total-N 0,864 g 20 1165
Protein, total 5,4 g 20 1165
Protein, deklaration 5,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 57,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 54,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 54,3 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 3,4 g 20 1165
Fedt, total 31,9 g 26,0 - 36 30 1165
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,7 g 20 1165
Tørstof 98,7 g 98 - 99 30 1165
Vand 1,3 g 1,000 - 2,000 30 1165
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
ß-caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 6,10 α-TE 1003
alfa-tokoferol 6,10 mg 1344
B1-vitamin 0,390 mg 20 1165
B2-vitamin, riboflavin 0,083 mg 20 1165
Niacin 6,60 NE 1003
niacin 5,30 mg 20 1165
B6-vitamin 0,480 mg 20 1165
Pantothensyre 0,820 mg 20 1165
Biotin 1,50 µg 20 1165
Folat 82,0 µg 20 1165
Frit folat 4,00 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 38,4 mg 1003
L-ascorbinsyre 38,4 mg 26,8 - 42,5 5 1836
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1023 mg 700 - 1200 30 1165
Natrium, Na 606 mg 350 - 840 30 1165
Kalium, K 1050 mg 20 1165
Calcium, Ca 24,0 mg 20 1165
Magnesium, Mg 60,0 mg 20 1165
Phosphor, P 148 mg 20 1165
Jern, Fe 1,38 mg 20 1165
Kobber, Cu 0,260 mg 20 1165
Zink, Zn 1,01 mg 20 1165
Jod, I 0 µg 18 1165
Mangan, Mn 0,410 mg 20 1165
Chrom, Cr 6,00 µg 20 1165
Selen, Se 2,30 µg 20 1165
Nikkel, Ni 12,2 µg 20 1165
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0,700 g 1344
Stivelse 44,2 g 1344
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 1165
C10:0 0,000 0,00 1165
C12:0 0,000 0,00 1165
C14:0 0,320 1,08 1165
C16:0 12,0 40,4 1165
C18:0 1,30 4,37 1165
C20:0 0,000 0,00 1165
C22:0 0,000 0,00 1165
C24:0 0,000 0,00 1165
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,00 1165
C18:1,n-9 13,1 44,1 1165
C18:1,n-7 0,000 0,00 1165
C20:1,n-11 0,000 0,00 1165
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 1165
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,00 10,1 1165
C18:3,n-3 0,000 0,00 1165
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1165
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 13,6 45,8 1003
Sum monoumættede 13,1 44,1 1003
Sum polyumættede 3,00 10,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 29,7 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,00 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,00 10,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 225 260 1344
Leucin 328 380 1344
Lysin 294 340 1344
Methionin 86 100 1344
Cystin 69 80 1344
Phenylalanin 233 270 1344
Tyrosin 164 190 1344
Threonin 207 240 1344
Tryptofan 78 90 1344
Valin 276 320 1344
Arginin 268 310 1344
Histidin 104 120 1344
Alanin 199 230 1344
Asparaginsyre 994 1150 1344
Glutaminsyre 69 80 1344
Glycin 181 210 1344
Prolin 207 240 1344
Serin 225 260 1344

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby