DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 844
Fasan, kød, rå
Engelsk navn
Pheasant, flesh only, raw
Taxonomisk navn
Phasianus colchicus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 513 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 513 kJ 1003
Energi (kcal) 122 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 122 kcal 1003
Protein 22,2 g 0,0 1938
Protein fra Aminosyrer 20,2 g 1003
Protein, deklaration 22,2 g 0,0 1938
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1938
Fedt 3,6 g 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,09 g 1003
Aske 1,4 g 1938
Tørstof 27,2 g 1938
Vand 72,8 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 53,0 RE 1003
Retinol 53,0 µg 1342
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,400 µg 1 2135
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0770 mg 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,153 mg 1938
Niacinækvivalent 12,0 NE 1003
Niacin 6,76 mg 1938
B6-vitamin 0,740 mg 1938
Pantotensyre 0,960 mg 1938
Folat 6,00 µg 1938
B12-vitamin 0,840 µg 1938
C-vitamin 6,00 mg 1003
Ascorbinsyre 6,00 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 37,0 mg 1938
Kalium 262 mg 1938
Calcium 13,0 mg 1938
Magnesium 20,0 mg 1938
Jern 1,15 mg 1938
Kobber 0,0690 mg 1938
Zink 0,970 mg 1938
Mangan 0,0160 mg 1938
Fosfor 230 mg 1938
Jod 8,00 µg 1356
Kviksølv 0,251 µg 0,052 0,002 - 3,26 28 1944
Cadmium 0,470 µg 0,26 0,011 - 3,08 28 1944
Bly 5,60 µg 1,1 0,0 - 55,6 28 1944
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Crude fibre 0 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,0 1342
C12:0 0,021 0,64 1342
C14:0 0,037 1,15 1342
C16:0 0,910 28,2 1342
C18:0 0,268 8,32 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,333 10,3 1342
C18:1,n-9 1,268 39,4 1342
C20:1,n-11 0,004 0,128 1342
C22:1,n-9 0,000 0,0 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,333 10,3 1342
C18:3,n-3 0,041 1,28 1342
C20:4,n-6 0,000 0,0 1342
C20:5,n-3 0,000 0,0 1342
C22:5,n-3 0,000 0,0 1342
C22:6,n-3 0,000 0,0 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 1,235 38,4 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,605 49,9 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,375 11,6 1003
Sum fedtsyrer 3,214 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,041 1,28 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,333 10,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 66 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,771 1938
Isoleucin 1280 340 1342
Leucin 1920 510 1342
Lysin 2070 550 1342
Methionin 679 180 1342
Cystin 317 84 1342
Phenylalanin 905 240 1342
Tyrosin 754 200 1342
Threonin 1170 310 1342
Tryptofan 317 84 1342
Valin 1280 340 1342
Arginin 1470 390 1342
Histidin 905 240 1342
Alanin 1470 390 1342
Asparaginsyre 2260 600 1342
Glutaminsyre 3430 910 1342
Glycin 1280 340 1342
Prolin 980 260 1342
Serin 1020 270 1342
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 85,8 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 66 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,883 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby