Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 844
Fasan, kød, rå
Engelsk navn
Pheasant, flesh only, raw
Taxonomisk navn
Phasianus colchinus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 66
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,883
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 512 kJ 1003
Energi, kcal 122 kcal 1003
total-N 3,771 g 1938
Protein, total 22,2 g 1938
Protein, deklaration 22,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1938
Fedt, total 3,6 g 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,4 g 1938
Tørstof 27,2 g 1938
Vand 72,8 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 53,0 RE 1003
Retinol 53,0 µg 1342
ß-caroten 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,077 mg 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,153 mg 1938
Niacin 12,0 NE 1003
niacin 6,76 mg 1938
B6-vitamin 0,740 mg 1938
Pantothensyre 0,960 mg 1938
Folat 6,00 µg 1938
B12-vitamin 0,840 µg 1938
C-vitamin 6,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 6,00 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 37,0 mg 1938
Kalium, K 262 mg 1938
Calcium, Ca 13,0 mg 1938
Magnesium, Mg 20,0 mg 1938
Phosphor, P 230 mg 1938
Jern, Fe 1,15 mg 1938
Kobber, Cu 0,069 mg 1938
Zink, Zn 0,970 mg 1938
Jod, I 8,00 µg 1356
Mangan, Mn 0,016 mg 1938
Kviksølv, Hg 0,251 µg 0,052 0,002 - 3,26 28 1944
Cadmium, Cd 0,470 µg 0,260 0,011 - 3,08 28 1944
Bly, Pb 5,60 µg 1,10 0,0 - 55,6 28 1944
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Crude fibre 0 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,00 1342
C12:0 0,021 0,64 1342
C14:0 0,037 1,15 1342
C16:0 0,910 28,3 1342
C18:0 0,268 8,32 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,333 10,4 1342
C18:1,n-9 1,27 39,4 1342
C20:1,n-11 0,004 0,12 1342
C22:1,n-9 0,000 0,00 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,333 10,4 1342
C18:3,n-3 0,041 1,28 1342
C20:4,n-6 0,000 0,00 1342
C20:5,n-3 0,000 0,00 1342
C22:5,n-3 0,000 0,00 1342
C22:6,n-3 0,000 0,00 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,24 38,4 1003
Sum monoumættede 1,61 49,9 1003
Sum polyumættede 0,374 11,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 3,22 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,041 1,28 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,333 10,4 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 66 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1280 340 1342
Leucin 1920 510 1342
Lysin 2070 550 1342
Methionin 679 180 1342
Cystin 317 84 1342
Phenylalanin 905 240 1342
Tyrosin 754 200 1342
Threonin 1170 310 1342
Tryptofan 317 84 1342
Valin 1280 340 1342
Arginin 1470 390 1342
Histidin 905 240 1342
Alanin 1470 390 1342
Asparaginsyre 2260 600 1342
Glutaminsyre 3430 910 1342
Glycin 1280 340 1342
Prolin 980 260 1342
Serin 1020 270 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby