Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 846
Kartoffel, ny (maj til september), rå
Engelsk navn
Potato, new (May to September), raw
Taxonomisk navn
Solanum tuberosum L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 15
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 321 kJ 1003
Energi, kcal 77 kcal 1003
total-N 0,288 g 0,160 - 0,464 18 1073
Protein, total 1,8 g 1,000 - 2,900 18 1073
Protein, deklaration 1,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 17,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 15,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 15,8 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 1,3 g 1354
Fedt, total 0,3 g 0,2 - 0,5 3 1073
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 0,7 - 1,1 18 1073
Tørstof 20,1 g 15,200 - 28,200 18 1073
Vand 79,9 g 71,800 - 84,800 18 1073
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
Niacin 0,450 NE 1003
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 22,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 22,0 mg 10 - 35 18 1073
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,048 19,9 T 4
C18:0 0,010 4,15 T 4
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,005 2,08 T 4
C18:1,n-9 0,010 4,15 T 4
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,072 29,9 T 4
C18:3,n-3 0,096 39,8 T 4
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,058 24,1 1003
Sum monoumættede 0,015 6,22 1003
Sum polyumættede 0,168 69,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,241 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,096 39,8 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,072 29,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 66 230 T 4
Leucin 98 340 T 4
Lysin 104 360 T 4
Methionin 24 85 T 4
Cystin 15 51 T 4
Phenylalanin 72 250 T 4
Tyrosin 35 120 T 4
Threonin 60 210 T 4
Tryptofan 27 95 T 4
Valin 107 370 T 4
Arginin 75 260 T 4
Histidin 32 110 T 4
Alanin 63 220 T 4
Asparaginsyre 380 1320 T 4
Glutaminsyre 239 830 T 4
Glycin 52 180 T 4
Prolin 63 220 T 4
Serin 63 220 T 4

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby