DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 847
Bøfsandwich med salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Hamburger sandwich with salad and dressing, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 949 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 949 kJ 1003
Energi (kcal) 227 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 227 kcal 1003
Protein 9,3 g 5,1 - 13,2 53 2004, 1063
Protein, deklaration 9,3 g 5,1 - 13,2 53 2004, 1063
Kulhydrat difference 21,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 20,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 20,0 g 1003
Kostfibre 1,6 g 1,2 - 2 6 2004
Fedt 11,8 g 7,9 - 17,2 53 2004, 1063
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,10 g 53 1003
Aske 1,8 g 1 - 2,63 53 2004, 1063
Tørstof 44,5 g 34,1 - 53,4 53 2004, 1063
Vand 55,5 g 46,6 - 65,9 53 2004, 1063
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,0870 mg 0,085 0,079 - 0,102 8 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0850 mg 0,087 0,0618 - 0,101 8 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 441 mg 190 - 1090 53 2004, 1063
Kalium 213 mg 151 - 340 53 2004, 1063
Calcium 25,9 mg 24,95 20 - 35,7 8 2004
Magnesium 21,1 mg 21,5 16,3 - 25,7 8 2004
Jern 1,34 mg 1,355 1,05 - 1,62 8 2004
Kobber 0,0825 mg 0,086 0,045 - 0,103 8 2004
Zink 1,64 mg 0,91 - 3,3 30 2004, 1063
Mangan 0,219 mg 0,207 0,161 - 0,329 8 2004
Fosfor 104 mg 102,0 93 - 117 8 2004
Chlorid 801 mg 835,0 569 - 950 8 2004
Sum mineraler 1610 mg 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2004
C6:0 0,000 0,0 2004
C8:0 0,000 0,0 2004
C10:0 0,000 0,0 2004
C12:0 0,000 0,0 2004
C14:0 0,196 1,79 2004
C15:0 0,000 0,0 2004
C16:0 2,337 21,4 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 0,997 9,15 2004
C20:0 0,000 0,0 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,054 0,494 2004
C16:1,n-7 0,301 2,76 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,222 2,03 2004
C18:1,n-9 4,743 43,5 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,089 0,813 2004
C22:1,n-9 0,106 0,977 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,179 1,63 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,207 11 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,371 3,4 2004
C18:3,n-6 0,000 0,0 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,070 0,639 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,017 0,155 2004
Sum mættede fedtsyrer 3,531 32,4 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 5,515 50,6 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,578 14,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,248 2,27 1003
Sum fedtsyrer 10,889 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,371 3,4 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,207 11 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,485 2004, 1063
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 30,3 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 8 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,920 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby