Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 847
Bøfsandwich med salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Hamburger sandwich with salad and dressing, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 8 2004
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 949 kJ 1003
Energi, kcal 227 kcal 1003
total-N 1,485 g 0,816 - 2,12 53 1063, 2004
Protein, total 9,3 g 5,100 - 13,250 53 1063, 2004
Protein, deklaration 9,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 21,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 20,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 20,0 g 1003
Kostfiber 1,6 g 1,2 - 2,0 6 2004
Fedt, total 11,8 g 7,9 - 17,2 53 1063, 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,8 g 1,00 - 2,63 53 1063, 2004
Tørstof 44,5 g 34,100 - 53,400 53 1063, 2004
Vand 55,5 g 46,600 - 65,900 53 1063, 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,087 mg 0,085 0,079 - 0,102 8 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,085 mg 0,087 0,0618 - 0,101 8 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 801 mg 835 569 - 950 8 2004
Natrium, Na 441 mg 190 - 1091 53 1063, 2004
Kalium, K 213 mg 151 - 340 53 1063, 2004
Calcium, Ca 25,9 mg 25,0 20 - 35,7 8 2004
Magnesium, Mg 21,1 mg 21,5 16,3 - 25,7 8 2004
Phosphor, P 104 mg 102 93 - 117 8 2004
Jern, Fe 1,34 mg 1,36 1,05 - 1,62 8 2004
Kobber, Cu 0,083 mg 0,086 0,045 - 0,103 8 2004
Zink, Zn 1,64 mg 0,91 - 3,3 30 1063, 2004
Mangan, Mn 0,219 mg 0,207 0,161 - 0,329 8 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 2004
C6:0 0,000 0,00 2004
C8:0 0,000 0,00 2004
C10:0 0,000 0,00 2004
C12:0 0,000 0,00 2004
C14:0 0,195 1,80 2004
C15:0 0,000 0,00 2004
C16:0 2,34 21,5 2004
C17:0 0,000 0,00 2004
C18:0 0,997 9,16 2004
C20:0 0,000 0,00 2004
C22:0 0,000 0,00 2004
C24:0 0,000 0,00 2004
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,054 0,49 2004
C16:1,n-7 0,302 2,77 2004
C17:1,n-7 0,000 0,00 2004
C18:1,n-9 4,74 43,6 2004
C18:1,n-7 0,222 2,04 2004
C20:1,n-9 0,000 0,00 2004
C20:1,n-11 0,088 0,81 2004
C22:1,n-9 0,106 0,97 2004
C22:1,n-11 0,000 0,00 2004
C24:1,n-9 0,000 0,00 2004
C16:1,trans 0,000 0,00 2004
C18:1,trans n-9 0,179 1,64 2004
C20:1,trans 0,000 0,00 2004
C22:1,trans 0,000 0,00 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,21 11,1 2004
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 2004
C18:3,n-3 0,371 3,41 2004
C18:3,n-6 0,000 0,00 2004
C18:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:2,n-6 0,000 0,00 2004
C20:4,n-3 0,000 0,00 2004
C20:4,n-6 0,000 0,00 2004
C20:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:5,n-3 0,000 0,00 2004
C22:6,n-3 0,000 0,00 2004
C18:2,trans, udifferentieret 0,069 0,63 2004
Andre fedtsyrer 0,017 0,15 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 3,53 32,4 1003
Sum monoumættede 5,52 50,6 1003
Sum polyumættede 1,58 14,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,248 2,28 1003
Fedtsyrer, total 10,9 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,371 3,41 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,21 11,1 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby