Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 861
Franskbrød
Engelsk navn
Bread, white
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,670
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1146 kJ 1003
Energi, kcal 274 kcal 1003
total-N 1,539 g 1,32 - 1,70 18 1257, 1834
Protein, total 8,8 g 7,524 - 9,690 18 1257, 1834
Protein, deklaration 9,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 52,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 48,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 47,6 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1003
Kostfiber 3,6 g 2,8 - 6,07 18 1257, 1834
Fedt, total 3,9 g 1,6 - 6,04 22 1257, 1818, 1834
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,5 g 1,03 - 1,97 18 1257, 1834
Tørstof 66,3 g 58,7 - 75,900 18 1257, 1834
Vand 33,7 g 24,100 - 41,300 18 1257, 1834
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,500 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,500 mg 0,31 - 0,63 4 1034
alfa-tokotrienol 0,100 mg 0,05 - 0,13 4 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,166 mg 0,164 0,147 - 0,204 10 1257
B2-vitamin, riboflavin 0,069 mg 0,050 - 0,104 18 1257, 1834
Niacin 1,53 NE 1003
niacin 1,00 mg 0,77 - 1,24 10 1018
B6-vitamin 0,061 mg 0,049 - 0,078 18 1257, 1834
Pantothensyre 0,500 mg 1352
Biotin 1,90 µg 1,2 - 3,0 4 T 1301
Folat 40,2 µg 27 - 57 18 1257, 1834
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 873 mg 820 560 - 1460 10 1257
Natrium, Na 424 mg 264 - 619 18 1257, 1834
Kalium, K 138 mg 107 - 165 18 1257, 1834
Calcium, Ca 39,0 mg 16 - 74 18 1257, 1834
Magnesium, Mg 20,3 mg 14 - 25 18 1257, 1834
Phosphor, P 114 mg 94 - 145 18 1257, 1834
Jern, Fe 1,08 mg 0,68 - 1,55 18 1257, 1834
Kobber, Cu 0,123 mg 0,015 - 0,24 53 1104, 1257
Zink, Zn 0,641 mg 0,39 - 0,94 61 1104, 1257, 1834
Jod, I 19,7 µg 20,9 13,9 - 24,0 16 T 1521
Mangan, Mn 0,600 mg 0,52 - 0,67 5 1348
Chrom, Cr 6,20 µg 4,40 1,2 - 14,1 30 1506
Selen, Se 2,65 µg <2,35 - 8,5 68 1506, 1815, 1846
Molybdæn, Mo 0 µg 5 1348
Nikkel, Ni 6,23 µg <4,15 - 26,0 38 1815, 1846
Kviksølv, Hg 0,640 µg 0,200 0 - 6,10 30 1506
Arsen, As 0,340 µg 0,000 0 - 2,30 30 1506
Cadmium, Cd 3,42 µg 0,7 - 7,1 68 1506, 1815, 1846
Bly, Pb 0,795 µg 0 - 2,3 38 1815, 1846
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0 mg 1474
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,200 g 0 - 0,5 13 1104
Glucose 0,100 g 0 - 0,2 13 1104
Monosaccharider, total 0,300 g 1003
Saccharose 0,050 g 1104
Disaccharider, total 0,050 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1655
Sukkerarter, ialt 0,350 g 1003
Stivelse 46,7 g 40,8 - 49,9 20 1257, 1273
Lignin 0 g 1314
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,000 0,00 1818
C8:0 0,000 0,00 1818
C10:0 0,000 0,00 1818
C12:0 0,000 0,00 1818
C14:0 0,053 2,04 1818
C16:0 0,473 18,1 1818
C17:0 0,000 0,00 1818
C18:0 0,244 9,35 1818
C20:0 0,020 0,75 1818
C22:0 0,000 0,00 1818
C24:0 0,000 0,00 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1818
C16:1,n-7 0,045 1,71 1818
C18:1,n-9 0,807 31,0 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,016 0,62 1818
C22:1,n-9 0,000 0,00 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,000 0,00 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,825 31,7 1818
C18:3,n-3 0,123 4,71 1818
C18:4,n-3 0,000 0,00 1818
C20:2,n-6 0,000 0,00 1818
C20:3,n-3 0,000 0,00 1818
C20:3,n-6 0,000 0,00 1818
C20:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:6,n-3 0,000 0,00 1818
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,790 30,3 1003
Sum monoumættede 0,868 33,3 1003
Sum polyumættede 0,948 36,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 2,61 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,123 4,72 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,825 31,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 385 250 1059
Leucin 662 430 1059
Lysin 215 140 1059
Methionin 143 93 1059
Cystin 169 110 1059
Phenylalanin 462 300 1059
Tyrosin 215 140 1059
Threonin 262 170 1059
Tryptofan 92 60 1059
Valin 446 290 1059
Arginin 354 230 1059
Histidin 200 130 1059
Alanin 292 190 1059
Asparaginsyre 431 280 1059
Glutaminsyre 2830 1840 1059
Glycin 369 240 1059
Prolin 1020 660 1059
Serin 462 300 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby