DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 862
Solbærsaft, sød, koncentreret
Engelsk navn
Currant, black, juice, concentrated, sugar added
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800 T 11
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 843 kJ 1003
Energi, kcal 199 kcal 1003
Nitrogen, total 0,080 g 1003
Protein, videnskabelig 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat, difference 48,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 48,0 g 1003
Kulhydrat, deklaration 48,0 g 1003
Tilsat sukker 46,0 g 1321
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 0,5 g 1003
Alkohol 0,0 g 1003
Aske 0,2 g 1001
Tørstof 49,2 g 1001
Vand 50,8 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
E-vitamin 0 α-TE
alfa-tokoferol 0 mg 1 1034
Niacinækvivalent 0,383 NE 1003
Niacin 0,150 mg 0,14 - 0,19 2 1018
C-vitamin 66,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 66,0 mg 18 - 105 11 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium, Ca 12,3 mg 9,17 - 17,9 6 1015
Fosfor, P 11,3 mg 5,62 - 18,8 6 1015
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,084 21 T 11
C18:0 0,008 1,93 T 11
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,031 7,85 T 11
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,185 46,1 T 11
C18:3,n-3 (ALA) 0,092 23 T 11
C20:4,n-6 0,000 0 T 11
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,092 23 1003
Sum monoumættede 0,031 7,85 1003
Sum polyumættede 0,277 69,1 1003
Fedtsyrer, total 0,400 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,092 23 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,185 46,1 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 18 1656
Leucin 30 1656
Lysin 26 1656
Methionin 8 1656
Cystin 3 1656
Phenylalanin 17 1656
Tyrosin 8 1656
Threonin 17 1656
Tryptofan 14 55 T 11
Valin 22 1656
Arginin 30 1656
Histidin 9 1656
Alanin 23 1656
Asparaginsyre 73 1656
Glutaminsyre 68 1656
Glycin 19 1656
Prolin 18 1656
Serin 22 1656

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby