DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 884
Solbærmarmelade
Engelsk navn
Marmalade, black currant
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 844 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 859 kJ 1003
Energi (kcal) 199 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 203 kcal 1003
Protein 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat difference 49,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 47,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 48,0 g 1003
Kostfibre 2,5 g 2007
Fedt 0,4 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,04 g 1003
Aske 2,5 g 1348
Tørstof 53,0 g 1348
Vand 47,0 g 1348
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 8,33 RE 1003
Retinol 0 µg T 915.0
beta-Caroten 50,0 µg T 915.0
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg T 915.0
E-vitamin 0,250 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,250 mg 0,12 - 0,4 2 1034
alfa-Tokotrienol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 0,0 - 0,001 7 T 915.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0350 mg 0,02 - 0,05 3 T 915.0
Niacinækvivalent 0,223 NE 1003
Niacin 0,150 mg 0,12 - 0,16 3 1018
B6-vitamin 0,0250 mg 0,017 - 0,029 2 1025
Pantotensyre 0 mg T 915.0
Biotin 0 µg T 915.0
Folat 5,00 µg T 915.0
Frit folat 5,00 µg T 915.0
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 70,0 mg 1003
Ascorbinsyre 70,0 mg 14 - 81 12 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 18,0 mg T 915.0
Kalium 44,0 mg T 915.0
Calcium 20,0 mg 16 - 24 2 1030
Magnesium 4,00 mg T 915.0
Jern 0,500 mg 0,15 - 1,3 21 T 915.0
Kobber 0,120 mg T 915.0
Zink 0,0270 mg T 915.0
Mangan 0,0210 mg T 915.0
Krom 3,00 µg T 915.0
Selen 0,300 µg T 915.0
Fosfor 13,0 mg T 915.0
Jod 1,40 µg 0,12 - 2 5 T 915.0
Nikkel 10,00 µg T 915.0
Sum mineraler 99,5 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 48,0 g 1321
Tilsat Sukker 43,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 43,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,067 21 T 11.0
C18:0 0,006 1,93 T 11.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,025 7,85 T 11.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,148 46,1 T 11.0
C18:3,n-3 0,074 23 T 11.0
C20:4,n-6 0,000 0,0 T 11.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,074 23 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,025 7,85 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,221 69,1 1003
Sum fedtsyrer 0,320 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,074 23 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,148 46,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,080 1003
Tryptofan 4 55 T 11.0
Sum essentielle Aminosyrer 14 T 11.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 3,00 mg 1 2187
Tyramin 2,00 mg 0,8 - 3,84 6 T 915.0
Sum biogene aminer 2,00 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 T 11.0
Massefylde 1,4 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby