Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 884
Solbærmarmelade
Engelsk navn
Marmalade, black currant
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 844 kJ 1003
Energi, kcal 202 kcal 1003
total-N 0,080 g 1003
Protein, total 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 49,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 47,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 47,1 g 1003
Tilsat sukker 45,0 g 1321
Kostfiber 2,5 g 2007
Fedt, total 0,4 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,5 g 1348
Tørstof 53,0 g 1348
Vand 47,0 g 1348
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,17 RE 1003
Retinol 0 µg T 915
ß-caroten 50,0 µg T 915
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg T 915
E-vitamin 0,250 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,250 mg 0,12 - 0,40 2 1034
alfa-tokotrienol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0 mg 0 - 0,001 7 T 915
B2-vitamin, riboflavin 0,035 mg 0,020 - 0,050 3 T 915
Niacin 0,217 NE 1003
niacin 0,150 mg 0,12 - 0,16 3 1018
B6-vitamin 0,025 mg 0,017 - 0,029 2 1025
Pantothensyre 0 mg T 915
Biotin 0 µg T 915
Folat 5,00 µg T 915
Frit folat 5,00 µg T 915
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 70,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 70,0 mg 14 - 81 12 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 18,0 mg T 915
Kalium, K 44,0 mg T 915
Calcium, Ca 20,0 mg 16 - 24 2 1030
Magnesium, Mg 4,00 mg T 915
Phosphor, P 13,0 mg T 915
Jern, Fe 0,500 mg 0,15 - 1,30 21 T 915
Kobber, Cu 0,120 mg T 915
Zink, Zn 0,027 mg T 915
Jod, I 1,40 µg 0,12 - 2,0 5 T 915
Mangan, Mn 0,021 mg T 915
Chrom, Cr 3,00 µg T 915
Selen, Se 0,300 µg T 915
Nikkel, Ni 10,0 µg T 915
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tyramin 2,00 mg 0,80 - 3,84 6 T 915
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 48,0 g 1321
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,067 21,1 T 11
C18:0 0,006 1,94 T 11
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,025 7,86 T 11
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,148 46,1 T 11
C18:3,n-3 0,074 23,0 T 11
C20:4,n-6 0,000 0,00 T 11
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,073 22,8 1003
Sum monoumættede 0,025 7,81 1003
Sum polyumættede 0,222 69,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,320 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,074 23,1 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,148 46,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 4 55 T 11

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby