DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 886
Kylling, lår, kød og skind, rå
Engelsk navn
Chicken, drumstick, flesh and skin, raw
Taxonomisk navn
Gallus gallus domesticus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 647 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 647 kJ 1003
Energi (kcal) 155 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 155 kcal 1003
Protein 18,7 g 0,0 1347
Protein fra Aminosyrer 14,9 g 1003
Protein, deklaration 18,7 g 0,0 1347
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1347
Fedt 8,9 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Salt deklaration 0,19 g 1003
Aske 1,4 g 1347
Tørstof 29,0 g 1347
Vand 71,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 42,0 RE 1003
Retinol 42,0 µg 1347
D-vitamin 1,50 µg 1003
D3-vitamin 1,50 µg 1347
E-vitamin 0,500 α-TE
alfa-Tokoferol 0,500 mg 1347
Thiamin (B1-vitamin) 0,0600 mg 1347
Riboflavin (B2-vitamin) 0,150 mg 1347
Niacinækvivalent 8,68 NE 1003
Niacin 5,40 mg 1347
B6-vitamin 0,260 mg 1347
Folat 7,00 µg 1347
B12-vitamin 0,300 µg 1347
C-vitamin 2,00 mg 1003
Ascorbinsyre 2,00 mg 1347
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 76,0 mg 1347
Kalium 192 mg 1347
Calcium 9,00 mg 1347
Magnesium 20,0 mg 1347
Jern 1,80 mg 1347
Zink 1,60 mg 1347
Selen 12,0 µg 1 2136
Fosfor 172 mg 1347
Jod 1,40 µg 1 2136
Nikkel 0,300 µg 0,1 0,0 - 2,8 39 T 882.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1938
C6:0 0,000 0,0 1938
C8:0 0,000 0,0 1938
C10:0 0,000 0,0 1938
C12:0 0,012 0,15 1346
C14:0 0,073 0,892 1346
C16:0 1,914 23,5 1346
C18:0 0,526 6,46 1346
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,502 6,15 1346
C18:1,n-9 3,122 38,3 1346
C20:1,n-11 0,091 1,11 1346
C22:1,n-9 0,000 0,0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,740 21,3 1346
C18:3,n-3 0,085 1,04 1346
C18:4,n-3 0,000 0,0 1938
C20:4,n-6 0,048 0,59 1346
C20:5,n-3 0,006 0,0754 1346
C22:5,n-3 0,006 0,0754 1346
C22:6,n-3 0,018 0,226 1346
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 2,525 31 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 3,715 45,6 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,904 23,3 1003
Sum fedtsyrer 8,144 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,116 1,42 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,788 21,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 84 mg 1347
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,024 1347
Isoleucin 877 290 1059
Leucin 1330 440 1059
Lysin 1690 560 1059
Methionin 484 160 1059
Cystin 121 40 1059
Phenylalanin 696 230 1059
Tyrosin 575 190 1059
Threonin 756 250 1059
Tryptofan 197 65 1059
Valin 998 330 1059
Arginin 1210 400 1059
Histidin 484 160 1059
Alanin 1120 370 1059
Asparaginsyre 1660 550 1059
Glutaminsyre 2510 830 1059
Glycin 1060 350 1059
Prolin 847 280 1059
Serin 756 250 1059
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 41,6 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 10 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,915 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby