DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 902
Kongeål (pighaj), rå
Engelsk navn
Dogfish, piked, raw
Taxonomisk navn
Squalus acanthias
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,900
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 671 kJ 1003
Energi, kcal 161 kcal 1003
Nitrogen, total 3,056 g 1364
Protein, videnskabelig 19,1 g 1364
Protein, deklaration 19,1 g 1364
Kulhydrat, difference 1,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 1,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 8,9 g 1364
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,3 g 1364
Tørstof 30,3 g 1364
Vand 69,7 g 1364
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 239 RE 1003
Retinol 239 µg 34,2 - 480 8 1369
D-vitamin 0,380 µg 1003
D3-vitamin 0,380 µg 1 1369
E-vitamin 0,650 α-TE
alfa-tokoferol 0,650 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0520 mg 0,04 - 0,066 3 1369
B2-vitamin, riboflavin 0,140 mg 1364
Niacinækvivalent 5,20 NE 1003
Niacin 5,20 mg 1364
Pantothensyre 0,690 mg 1352
Folat 3,20 µg 1 1369
B12-vitamin 1,80 µg 1,8 - 1,8 2 1369
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 100,0 mg 1 1367
Kalium, K 223 mg 174 - 272 2 1367
Calcium, Ca 13,0 mg 7 - 16 3 1367
Magnesium, Mg 20,0 mg 1 1367
Fosfor, P 253 mg 176 - 300 4 1367
Jern, Fe 1,32 mg 1,15 - 1,5 2 1368
Kobber, Cu 0,1000 mg 1368
Zink, Zn 0,520 mg 1368
Jod, I 260 µg 1368
Mangan, Mn 0,0200 mg 0 - 0,05 7 T 72
Chrom, Cr 0,500 µg 1 1851
Selen, Se 33,6 µg 1 1851
Nikkel, Ni 0 µg 1 1851
Kviksølv, Hg 18,7 µg 7,4 - 44,9 18 1916, 1851
Arsen, As 464 µg 1 1851
Cadmium, Cd 0,180 µg 1 1851
Bly, Pb 0 µg 1 1851
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 8,010 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 52 mg 1361

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby